2020-10-23 02:59:21
Φωτογραφία για Καταγγελία-«βόμβα» φοιτητή: Έχω πάει σε πάρτι με πάνω από χίλια άτομα στη Θεσσαλονίκη
Με τη Θεσσαλονίκη να βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, οι Αρχές εκφράζουν ανησυχία για εκείνους που δεν τηρούν τα μέτρα. Οι εικόνες συνωστισμού επαναλαμβάνονται, με τα πολυπληθή πάρτι να μην έχουν σταματημό.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο Χρήστος Σαουρίδης, φοιτητής που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, αναφέρθηκε στα συχνά πάρτι που γίνονται στη Θεσσαλονίκη.

«Πήγα σε πάρτι στο ΑΠΘ με 1.500 άτομα. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο», αποκάλυψε ο νεαρός εστιάζοντας στις ασυνείδητες συμπεριφορές.

«Είναι κρίμα που και εγώ που πρόσεχα κόλλησα από την απερισκεψία κάποιου, αλλά δεν πειράζει γιατί έτσι είναι η ζωή», επεσήμανε ακόμη.

Χαρδαλιάς από τη Θεσσαλονίκη: Εξαιρετικά ολέθριο ένα lockdown

«Κάνω έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί, να εφαρμόσουν όλα τα μέτρα και επίσης, ειδικά στη Θεσσαλονίκη και εν όψει των επόμενων ημερών που φαντάζει σαν ένα πενθήμερο το οποίο θα υπάρξει μετακίνηση, χρειάζεται προσοχή στις οποίες μετακινήσεις
. Διότι το να μεταφερθεί το ιικό φορτίο στην ευρύτερη περιοχή – είτε αφορά τις όμορες περιοχές είτε οποιαδήποτε ταξίδια – νομίζω θα είναι ολέθριο. Άρα, οπωσδήποτε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις», επανέλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν η Θεσσαλονίκη είναι κοντά στον κόκκινο συναγερμό και στο επίπεδο 4, ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε ότι η πόλη απέχει από αυτό το επίπεδο καθώς, όπως είπε «μόλις μπήκε στο πορτοκάλι». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ