2020-10-28 12:05:00
Φωτογραφία για Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Με τα όργανα της μητέρας μου σώθηκαν εφτά ζωές»
«Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουνε τα όργανα» αποκάλυψε η ηθοποιός Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, βρέθηκαν προσκεκλημένες η Βίκυ Βολιώτη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη και μιλώντας μεταξύ τους, μοιράστηκαν πολλές άγνωστες προσωπικές ιστορίες τους.

Μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στο μοιραίο ατύχημα που είχε η μητέρα της πέφτοντας στις σκάλες και την απεγνωσμένη προσπάθεια των δικών της ανθρώπων να δωρίσουν τα όργανά της.

«Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 30 της» εξήγησε η θοποιός.

«Όταν σκοτώθηκε και μας είπαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από τρεις μέρες, εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα. Η απάντηση του νοσοκομείου ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία των δωρητών οργάνων.

Ντρέπομαι που το λέω. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουνε τα όργανα. Έσωσε επτά ανθρώπους αυτή η γυναίκα με τη δική μας επιμονή. Όταν περιμένουμε στη λίστα άνθρωποι χρόνια για να ζήσουν, δε γίνεται να ζούμε σε μία χώρα που σου λένε “άστο μην το ψάχνεις”» εξομολογήθηκε. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ