2020-11-01 15:00:12
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: «Το να βγω εγώ στο γυαλί μού άναψε πάλι τον κινητήρα»

Μιλώντας στην Μαρία Κεφαλά και τον "Τηλεθεατή",η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα,την πορεία της και τα πρόσωπα που επέλεξε και δικαιώθηκε. 

«Όταν πήγα στο ALTER το είχαν "τελειωμένο" και μετά όλα τα προγράμματα έγιναν επιτυχίες. Δημιούργησε πρόγραμμα και πρόσωπα: Μαριέττα Χρουσαλά, Φαίη Σκορδά, Ράνια Θρασκιά. Και στον ALPHA χτίσαμε προγράμματα και ονόματα: τα παιδιά του "Κους Κους", την Αλιμπέρτη, το "Πακέτο" της Χατζηβασιλείου, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, προγράμματα και πρόσωπα που έγραψαν τηλεοπτική ιστορία. Όλα αυτά είναι δικά μου πρόσωπα, δικές μου επιλογές»,είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια. 

«Πέρασα από διάφορα στάδια. Μπήκα πολύ δυναμικά, πέρασα από απογοητεύσεις, μετά ξαναπαθιάστηκα, και πριν να μπω μπροστά στο γυαλί απογοητεύτηκα πάλι με το γνωστό περιστατικό, με την Κωνσταντίνα (σ.σ. αναφέρεται στην παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία είχαν κοντραριστεί όταν η ίδια ήταν διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος και αρχισυντάκτρια της εκπομπής της), που συνέβη τότε στον ALPHA. Το να βγω εγώ στο γυαλί μού άναψε πάλι τον κινητήρα. Σε όλα αυτά τα χρόνια, γεύτηκα πολύ μεγάλες χαρές και μερικές απογοητεύσεις. Στο ζύγι μπορώ να σου πω ότι κέρδισε το πάθος για τη δουλειά».

Για το τέλος της συνεργασίας της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμπλήρωσε: «Ήταν μια επαγγελματική κρίση. Βάζοντας τα είκοσι πέντε χρόνια μου μπροστά, επέλεξα να προχωρήσω. Ήταν μια συνεργασία που δεν ευοδώθηκε, καθώς, όταν έγινα μάνα, είχα πει ότι ηθικές εκπτώσεις και εκπτώσεις αξιοπρέπειας δεν θα κάνω».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ