2020-11-02 09:30:24
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα αντικαταστήσει το «Ώρα για Μελέτη»

Μπορεί να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha για το τέλος της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», αλλά και της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, αλλά στα δημοσιογραφικά γραφεία έχει φτάσει από την Παρασκευή η πληροφορία για την οριστική ρήξη των δύο πλευρών.

Είχαν προηγηθεί φήμες που ήθελαν την εκπομπή να ολοκληρώνεται στο τέλος Οκτωβρίου, κάτι που επιβεβαιώθηκε, αφού γνωρίζουμε ότι αύριο στις 11.00 δεν θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη που θα καλημερίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του Alpha.

Το δίωρο 11.00- 13.00 θα αναλάβουν τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι του Alpha, η Βίκυ Χαντζή, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Μαρία Νικόλτσιου. Εξάλλου, οι δύο πρώτοι είχαν ενταχθεί ήδη στο δυναμικό της εκπομπής από την προηγούμενη Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι η επιλογή τους μόνο τυχαία δεν ήταν.



Ο τίτλος της εκπομπής που θα διαδεχτεί το «Ώρα για Μελέτη» θα είναι «Alpha παντού». Παρόλο που έπεσαν στο τραπέζι διάφορες ιδέες, όπως ήταν το «Ώρα για ενημέρωση» ή το «Ώρα για Alpha» προτιμήθηκε το «Alpha παντού» και γιατί είναι ο τίτλος της καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού, αλλά και γιατί το «Ώρα για….» παραπέμπει στην προηγούμενη κατάσταση.

Η εκπομπή θα είναι κατά βάση ενημερωτική με δόσεις infotainment και την αρχισυνταξία θα έχει Θεοφύλακτος Σπατούλας που έχει συνεργαστεί με τον Αντώνη Σρόιτερ.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό για το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη. Κι αυτό, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έχει να κάνει με το ότι δεν θα είναι ένα συναινετικό διαζύγιο, όπως στην περίπτωση της Αντελίνας Βαρθακούρη, που το δελτίο Τύπου για τη λύση της συνεργασίας δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά το ραντεβού που είχε η παρουσιάστρια με τη διοίκηση του σταθμού.

Ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ