2020-11-05 13:17:32
Φωτογραφία για Melania Trump: Το Gucci φόρεμα που επέλεξε για να ψηφίσει και οι πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της
Κατά τη διάρκεια των σχεδόν τεσσάρων χρόνων της ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μelania Trump έδωσε στους ειδικούς της μόδας άφθονο υλικό για να αναλύσουν. Είτε ντύνεται διπλωματικά για μια επίσημη περιοδεία, είτε προσθέτει high fashion χαρακτήρα σε μια φαινομενικά καθημερινή εκδήλωση, τα σύνολά της συχνά αποτελούν είδηση και είναι σχεδιασμένα για εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εικόνες.

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις της από το Gucci φόρεμα που επέλεξε για να ψηφίσει, μέχρι το περίφημο “I don’t really care” τζάκετ.

Getty Images

Η Melania Trump εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα για να στηρίξει τον σύζυγό της, μια ανάσα προτού ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα. Η εμφάνισή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως αφού εμφανίστηκε χωρίς μάσκα, με φόρεμα Gucci, αξίας 4.500 δολαρίων, σε μια πολιτεία που συγκαταλέγεται στις αμφίρροπες.


Getty Images

Πάμε πίσω στο outfit ορκομωσίας το οποίο σχεδιάστηκε για την ίδια από τον Ralph Lauren, για να φορέσει στις 20 Ιανουαρίου του 2017 όταν ο σύζυγός της ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ. Το pencil φόρεμα και το wrap jacket σε γαλάζια απόχρωση θύμισε σε πολλούς το στυλ της Jackie Kennedy ενώ άλλος ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο συζητήθηκε ήταν το γεγονός ότι πολλοί άλλοι σχεδιαστές αρνήθηκαν τότε να ντύσουν την κα. Trump λόγω της πολιτικής του συζύγου της.

Getty Images

Στην δεξίωση ορκομωσίας τον Ιανουάριο του 2017, η Melania Trump φόρεσε ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους από τον σχεδιαστή Herve Pierre, ο οποίος έγινε ο ανεπίσημος προσωπικός σχεδιαστής της και φόρεσε πολλές δημιουργίες του κατά τη διάρκεια της θητείας του συζύγου της.

Getty Images

Στην επίσκεψή της στη Βρετανία τον Ιούλιο του 2018, η Melania εντυπωσίασε το κοινό με αυτό το J Mendel φόρεμα σε παστέλ κίτρινη απόχρωση.

Για να παρευρεθεί σε ένα επίσημο γεύμα στην Ιταλία το Μάιο του 2017, η Melania λάνσαρε αυτό το πανάκριβο πανωφόρι από τους Dolce& Gabbana. Kαλυμμένο από φλοράλ κεντήματα, το παλτό κόστιζε γύρω στα 38.000 δολάρια και την επόμενη μέρα έγινε πρωτοσέλιδο.

Getty Images

Tην περίοδο που ανακοινώθηκε ότι ο Trump θα έδινε εντολή οι γονείς πρόσφυγες να απομακρύνονται δια νόμου από τα παιδιά τους ώστε οι πρώτοι να επιστρέψουν στη χώρα τους, η Μelania εμφανίστηκε με ένα τζάκετ το οποίο έγραφε στην πλάτη “I really don’t care, do you” σε επίσκεψή της σε παιδιά στα σύνορα του Μεξικού. H εμφάνιση θεωρήθηκε προσβλητική και άκαρδη για πολλούς, ενώ αρκετοί υποστήριξαν ότι δεν γίνονται τέτοια λάθη, αφού η Μelania έχει ολόκληρο επιτελείο από ανθρώπους που μελετούν προσεκτικά κάθε τους επιλογή για εκείνη.

Σύμφωνα με την απάντηση του Τrump στο τουίτερ σχετικά με το τζάκετ της Melania, το σύνθημα αφορούσε τα Fake News Media. H Melania έμαθε πώς λειτουργούν και πλέον δεν την αφορούν.

Getty Images

Φτάνοντας στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2019, η Melania απέτισε φόρο τιμής στη χώρα υποδοχής της φορώντας ένα φουλάρι από την Burberry, μια από τις πιο διάσημες βρετανικές μάρκες.

Getty Images

Για τη γνωριμία της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2019, η Melania ντύθηκε ιδανικά για την περίσταση με ένα κομψό coat dress και το αντίστοιχο καπέλο.

Splash News

H γκαρνταρόμπα της Μelania για την περιοδεία στην Αίγυπτο το 2018, ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες. Αυτό το συγκεκριμένο look σε πολλούς θύμισε την Diane Keaton στο Annie Hall, σε άλλους το outfit του Μichael Jackson στο Smooth Criminal ενώ μερικοί άλλοι το βρήκαν ίδιο με του Dr. René Belloq στον Ιndiana Jones.

Getty Images

Το ζεύγος Τrump συνάντησε τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό το 2017 ακολουθώντας τους παραδοσιακούς κώδικες ενδυμασίας για την περίσταση. Η Melania φόρεσε ένα μαύρο, μακρυμάνικο φόρεμα και βέλο από τους Dolce & Gabanna τιμώντας το έθνος που την υποδέχτηκε.

Getty Images

Όταν ο τυφώνας Harvey χτύπησε το Τέξας τον Αύγουστο του 2017, ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία το επισκέφτηκαν για να δείξουν τη συμπαράστασή τους. Η Μelania φορούσε aviator γυαλιά ηλίου, bomber τζάκετ και πανύψηλες στιλέτο γόβες, μια εμφάνιση για την οποία η ίδια κατηγορήθηκε για έλλειψη ευαισθησίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ