2020-11-05 15:20:12
Φωτογραφία για «Γράμμα για εσένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ένας δυνατός έρωτας που δοκιμάστηκε σκληρά και βγήκε «νικητής» και μια ιστορία από το παρελθόν που ξυπνά μνήμες συγκινώντας τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Την Πέμπτη στις 20:00 στο Open #GrammaGiaSena

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πιστή στο ραντεβού της Πέμπτης υπόσχεται μια ακόμα βραδιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις.

Το άνοιγμα του πρώτου γράμματος θα φέρει στο φως μια ιστορία αγάπης. Οι πρωταγωνιστές της πέρασαν μέσα από πολλές δυσκολίες, για να διεκδικήσουν το δικαίωμα να είναι μαζί.

Ο Πάρης και η Ιωάννα γνωρίστηκαν με κινηματογραφικό τρόπο πριν από εννέα χρόνια και έκτοτε είναι ζευγάρι. Η ηλικιακή διαφορά των 20 χρόνων, υπήρξε η αιτία μεγάλων προστριβών με τις οικογένειες και των δύο. Το ζευγάρι κατέληξε να μένει σε ένα αυτοκίνητο για μήνες, μέχρι που ένα αυτοάνοσο νόσημα καθήλωσε την Ιωάννα σε αμαξίδιο. Όλοι στοιχημάτιζαν ότι ο Πάρης θα απομακρυνθεί από κοντά της, αλλά απόψε εκείνος έρχεται με το δαχτυλίδι στο χέρι θέλοντας να της κάνει την πιο συγκινητική πρόταση γάμου…

Παραλήπτρια του δεύτερου γράμματος είναι η ερμηνεύτρια Δέσποινα Ολυμπίου. Το γράμμα της θα την ταξιδέψει αρκετά χρόνια πίσω στα παιδικά της χρόνια στην Κύπρο. Συνήθως τα ταξίδια στο παρελθόν έχουν και εκπλήξεις, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες, αλλά και πολλή συγκίνηση, αφού η αποστολέας είναι μια δυναμική γυναίκα που τα τελευταίο διάστημα δοκιμάζεται.

Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης…

Πέμπτη στις 20:00 #GrammaGiaSena με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

#eisaiOPEN



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ