2020-11-06 17:00:16
Φωτογραφία για «Alpha Παντού»: Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν
Η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» ξεκίνησε την σεζόν υποσχόμενη να φέρει «το παρασκήνιο στο προσκήνιο», με την Ελεωνόρα Μελέτη και τον Νίκο Μάνεση να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την συνεργασία. Κάτι λιγότερο από δύο μήνες μετά, η απογοητευτική πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και το εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές οδήγησε στην πρόωρη διακοπή της.

Στην δύσκολη αυτή στιγμή για τον Alpha, το βάρος έπεσε σε τρεις έμπειρους δημοσιογράφους να καλύψουν την τρύπα που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμα αλλά και να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί. Η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης έκαναν πρεμιέρα με την εκπομπή «Alpha Παντού» και όπως φαίνεται κατάφεραν να βγάλουν ασπροπρόσωπο το κανάλι. 

Την περασμένη εβδομάδα, ο Alpha είδε τα ποσοστά του στην συγκεκριμένη ζώνη να ανεβαίνουν αισθητά, ξεπερνώντας για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό την «βάση» του 10%. Η εκπομπή «Alpha Παντού» κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα, με τους τρεις παρουσιαστές να βρίσκουν γρήγορα τα πατήματα τους και να αναλαμβάνουν ο καθένας τον δικό του διακριτό ρόλο. Αποδεικνύεται λοιπόν για άλλη μια φορά ότι για να έρθει η επιτυχία δεν χρειάζονται προβεβλημένα πρόσωπα και μεγάλες δηλώσεις, αλλά μια καλοκουρδισμένη ομάδα που μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ