2020-11-08 15:20:11
Φωτογραφία για Ονόματα-έκπληξη για το «House of Fame»



 Ένα τάλεντ σόου εγκλεισμού σκέφτεται να βάλει στη θέση του Survivor που σκεφτόταν να προβάλλει ο ΣΚΑΪ το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα  με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο σταθμός προβληματίζεται με την ιδέα να βγει στον αέρα το Survivor τον ερχόμενο Ιανουάριο λόγω των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργεί αυτόν τον καιρό ο κορονοϊός παγκοσμίως.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σταθμού σκέφτονται τις ώρες μετάδοσης του Big Brother που παρακολουθούμε αυτόν τον καιρό, να προβάλλεται το House of Fame, ένα σόου εγκλεισμού όπου θα συμμετέχουν και αρκετοί καλλιτέχνες. Μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει ένα όνομα που έχουμε ξαναδεί σε παρόμοια τηλεοπτικά concept κατά το παρελθόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΣΚΑΪ επιθυμούν την επιστροφή του Κωστή Μαραβέγια στην κριτική επιτροπή του παραπάνω τάλεντ σόου. Όμως συζητιούνται και άλλα γνωστά ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου με αυτό του Σάκη Ρουβά να ακούγεται επίσης έντονα, όμως υπάρχουν αντικειμενικά προβλήματα. Και αυτό γιατί ο καλλιτέχνης συμμετέχει στο The Voice ως coach το οποίο όμως δεν θα έχει ολοκληρωθεί με το ξεκίνημα του House of Fame, αν τελικά όλες οι συζητήσεις ευοδώσουν.

Πάντως, άλλα ονόματα που είναι επικρατέστερα για να συμμετάσχουν στο House of Fame αν πάνε όλα καλά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες δεχτούν, είναι αυτά της Ελένης Φουρέιρα, το Κωνσταντίνου Αργυρού και της Mαρίζας Ρίζου.

Ένα άλλο σενάριο που συζητιέται στον ΣΚΑΪ είναι τελικά το Survivor τελικά να βγει στον αέρα και το House of Fame να πάρει τη θέση του My Style Rocks που ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ