2020-11-10 11:08:54
Φωτογραφία για ΠΟΑΥ: Επιστολή του Δημάρχου Ξηρομέρου προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου. -Αναστολή θεσμοθέτησης της Π.Ο.Α.Υ..



  Επιστολή προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Δημήτρη Οικονόμου, από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, όπου τον ενημερώνει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου έχει υποβάλλει αίτημα από το περασμένο καλοκαίρι, για χρηματοδότηση προς την εκπόνηση Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Το θέμα της επιστολής είναι, "αναστολή θεσμοθέτησης της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, λόγω κατατεθειμένου αιτήματος εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου για εκπόνηση Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Τ.Π.Σ.)".

Ο δήμος Ξηρομέρου ζητά να ανασταλεί η θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, εφόσον εκκρεμεί η γνωμοδότηση από το ΚΕ.ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α και να προωθηθεί το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για ένταξη στις 200 πρώτες κατά προτεραιότητα μελέτες, ώστε να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον η εκπόνηση του Τ.Π.Σ. του Δήμου, που θα σχεδιάσει και θα εξασφαλίσει επικαιροποίηση των πολεοδομικών μελετών, προσδιορισμό όλων των χρήσεων γης (αγροτικές, βιομηχανικές, πρωτογενής τομέας υδατοκαλλιεργειών, βιοτεχνικές, τουριστικές κ.ά.) και βέβαια θα διασφαλίσει την προστασία όλων των προστατευόμενων περιοχών (περιβαλλοντικές, αρχαιολογικές κ.ά.).Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche Taycan Cross Turismo
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche Taycan Cross Turismo
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ