2020-11-11 09:19:33
Φωτογραφία για Ιβάνκα ωθεί τον πατέρα της να αποδεχθεί την ήττα
Η «διελκυστίνδα» στο εσωτερικό της οικογένειας Τραμπ σχετικά με το πώς πρέπει να προχωρήσει ο Αμερικανός πρόεδρος και η κρυφή «ατζέντα» της 39χρονης Ιβάνκα Η Ιβάνκα Τραμπ ενθαρρύνει διακριτικά τον πατέρα της να παραδεχθεί την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές γιατί «έχει βάλει στο μάτι» την προεδρία, αποκάλυψαν στον ιστότοπο της Daily Mail πηγές με γνώση του θέματος.

Μετά την ανακήρυξη του νικητή των Αμερικανικών εκλογών το προηγούμενο Σάββατο από τα media της χώρας, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κρατήσει ανυποχώρητη στάση, αρνούμενος να αποδεχθεί την επικράτηση του Τζο Μπάιντεν και κάνοντας λόγο για νοθεία μεγάλης κλίμακας. Μέλη της οικογένειάς του, όπως ο γιος του Ντον Τζούνιορ και η σύζυγός του Μελάνια, έχουν κάνει δηλώσεις στο Twitter που απηχούν τις αντιλήψεις του Αμερικανού προέδρου. Mέχρι στιγμής όμως η 39χρονη Ιβάνκα έχει παραμείνει σιωπηλή σχετικά με την αμφισβήτηση του αποτελέσματος στα social media, και δεν έχει ποστάρει κάτι σχετικό από την περασμένη Παρασκευή.


Παρασκηνιακά όμως, η κόρη του Τραμπ ενθαρρύνει τον πατέρα της να αποδεχθεί ότι έχασε, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα. Μάλιστα, φέρεται να είπε σε μια συνάντηση με στελέχη του Λευκού Οίκου ότι «ήταν τιμή που υπηρέτησαν τον λαό» και πως «ο λαός πρέπει να νιώθει ευχαριστημένος με όσα πέτυχαν».

«Η Ιβάνκα έχει την δική της ατζέντα. Έχει βάλει στο μάτι το Οβάλ Γραφείο από την πρώτη κιόλας μέρα και δεν πρόκειται να κόψει "γέφυρες" ξεσπώντας όπως ο Ντον Τζουνιορ στο Twitter», αναφέρει στην Daily Mail άτομο που συνδέεται στενά με την οικογένεια του Αμερικανού προέδρου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή «κάθε τι που βγάζει προς τα έξω η Ιβάνκα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και υπολογισμένο, επειδή πάντα έχει στο μυαλό της την ευρύτερη εικόνα».

Ακόμα και ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, φέρεται - σύμφωνα πάντα με την DM - να ενθαρρύνει ιδιωτικά τον πεθερό του να εγκαταλείψει τη νομική μάχη, αποσύροντας τις μηνύσεις που κατέθεσε πρόσφατα η ομάδα του σε διάφορες πολιτείες για αμφισβήτηση του αποτελέσματος, και να εστιάσει την προσοχή του στις επόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με την πηγή της βρετανικής εφημερίδας, στην «καρδιά» της οικογένειας Τραμπ υπάρχει ουσιαστικά μια «διελκυστίνδα», με τον Τζάρεντ και την Ιβάνκα από τη μία μεριά και τον Ντον Τζουνιορ και τον Έρικ από την άλλη, να προωθούν ο καθένας τους δικούς του σκοπούς.

«Η Μελάνια κρατά κλειστά τα χαρτιά της και κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά σκέφτεται», προσθέτει η πηγή. Όπως εξηγεί, η Ιβάνκα δεν είναι το μόνο παιδί του Τραμπ που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Λευκό Οίκο. Είναι κάτι που θα ήθελε να επιδιώξει και ο Ντον Τζούνιορ.

«Ο Ντον Τζούνιορ θέλει να πιστεύει ότι αυτός είναι που θα αναλάβει τα ηνία [ως διάδοχος] με την Κίμπερλι στο πλευρό του. Ωστόσο η Μελάνια είναι η πρώτη που παραδέχεται ότι αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, επειδή δεν είναι έξυπνος όπως ο Ντόναλντ. Στην καλύτερη περίπτωση να αποκτήσει την δική του εκπομπή στο Fox News. Η Μελάνια έχει πει ότι, όπως και ο σύζυγός της, ο Ντον Τζούνιορ απολαμβάνει να ακούει τον εαυτό του να μιλά και δεν ξέρει πότε να σταματήσει. Σε αντίθεση με τον αδερφό της, η Ιβάνκα έχει την πλήρη υποστήριξη από τον πατέρα της που θα έκανε τα πάντα για να δει την πριγκίπισσά του να βαδίζει στα χνάρια του. Ο Ντόναλντ καυχιέται συχνά ότι η κόρη του είναι φτυστή αυτός και ότι, όπως ο ίδιος, είναι χαρισματική, γεννημένη ηγέτης και αγαπητή στον κόσμο. Η σκέψη ότι μια μέρα μπορεί να γίνει πρόεδρος τον γεμίζει περηφάνια», σημειώνει η πηγή.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ