2020-11-11 09:20:11
Φωτογραφία για Aποχώρησε ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος



 Στην τελική ευθεία έχει μπει καθώς φαίνεται πια το GNTM μιας και ουδείς μπορεί να θεωρεί δεδομένη τη θέση του στον διαγωνισμό μόδας του STAR. Έτσι, φαβορί και αουτσάιντερ δοκιμάζονται σε κάθε επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, τετράποδοι φίλοι βρέθηκαν πλάι στους διαγωνιζόμενους και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα πορτρέτο ένθεση από τον Αποστόλη Κουκουσά. Το ραντεβού του φωτογράφου ανανεώθηκε με τα φιλόδοξα top models για την επόμενη μέρα, στη δοκιμασία αποχώρησης.

Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Βουλιαγμένης, τα παιδιά του GNTM πόζαραν για καμπάνια εταιρίας μαλλιών ως αριστοκράτες, που βγάζουν βόλτα τα κατοικίδια τους. Οι διαφορετικές ράτσες και ιδιοσυγκρασίες των σκυλιών, ήταν το στοιχείο – κλειδί του στρατηγικού αβαντάζ του Σήφη Φαραντάκη, που σέταρε τους συμπαίκτες του με τους τετράποδους παρτενέρ.

Μια δοκιμασία ιδιαίτερα από κάθε άποψη που δυσκόλεψε όχι μόνο τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους κριτές στο πλατό. Έτσι, οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός θα έπρεπε να αποφασίσουν για ποιον η συγκεκριμένη φωτογράφιση αποτέλεσε το τελευταίο κλικ στο GNTM! Και το έκαναν!

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά, εκείνος που επιλέχθηκε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοδας του STAR ήταν ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ