2020-11-12 09:00:11
Φωτογραφία για Γιώργος Αγγελόπουλος:«Θα συζητούσα την παρουσίαση του Survivor »



 Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος του Τάκη Χατζή, το βράδυ της Τετάρτης, στο Direct του Alpha. Ο νικητής του Survivor μίλησε με ειλικρίνεια για τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να το συμπαρουσιάσει με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Direct της Τετάρτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε αρχικά πως δεν θα λάμβανε ξανά μέρος στο Survivor ενώ, όσον αφορά την παρουσίαση, τόνισε πως «θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Όσον αφορά, δε, μια ενδεχόμενη συμπαρουσίαση του Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρησε πως «όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές. Αλλά αν πούμε ότι συνέβη ως συμπαρουσιαστής βοηθητικά με τον Γιώργο Λιανό τελευταία, νομίζω ότι αυτό δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα ούτε με τον Σάκη ούτε με εσένα»!

Είχε ζητήσει αλήθει ο Ντάνος ένα πολύ μεγάλο ποσό για να αναλάβει χρέη… Bachelor στο ομώνυμο πρότζεκτ του Alpha; «Το γεγονός ότι υπάρχει μια δημοφιλία και μια όποια δυναμική δεν σημαίνει ότι εγώ οτιδήποτε κάνω το κάνω με πάρα πολλά λεφτά και κανένας δεν γνωρίζει τις κουβέντες αυτές. Έχουν ειπωθεί διάφορα ποσά» απάντησε ευθέως στον Τάκη Χατζή.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ