2020-11-12 18:08:59
Φωτογραφία για Ο Κώστας Ζαχαριάδης κρατά αποστάσεις
Ειδικότερα, να αποστασιοποιηθεί από τον πρώην υπουργό επέλεξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Όπως είπε ο ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, έδωσε ...χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη απαντήσεις με τις οποίες ταυτίζεται.

Η κατεύθυνση του κόμματος όπως είπε, είναι να τηρηθούν τα μέτρα και να μείνουμε υγιείς όλοι ώστε να βγούμε γρήγορα από αυτήν την κατάσταση. Χαρακτήρισε αποτυχία της κυβέρνησης το δεύτερο lockdown.

Σχολίασε παράλληλα και τα επικοινωνιακά λάθη της κυβέρνησης, ενώ συγκριτικά με τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με την Ελλάδα, ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε πως δεν έχει μπει ακόμα στον Χειμώνα η χώρα μας, όπως οι υπόλοιπες και παράλληλα οι άλλες χώρες της ΕΕ είχαν άλλη αφετηρία κρουσμάτων στο β’ κύμα.

Για την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί στην θέση υπουργού Υγείας πρόσωπο κοινής αποδοχής, σημείωσε ότι πρέπει να ανοίξει συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, να ληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες και να αξιοποιηθεί από τις πολιτικές δυνάμεις με θετικό τρόπο αυτό το lockdown, ώστε όπως είπε όταν επιστρέψουμε σε κανονικούς ρυθμούς να μην παρατηρείται η ίδια εικόνα στο ΕΣΥ και τα ΜΜΜ.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ