2020-11-12 17:28:28
Φωτογραφία για Η Ελληνική Στατιστική Αρχή αναζητά συνεργάτες για στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021.
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΕΥΝΕΣ



Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ( ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ε νδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 12ης Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την 24 η ώρα της 14η ς Δεκεμβρίου 2020. Το Μητρώο αυτό που τηρείται από την ΕΛ.ΣΤΑΤ., θα ισχύσει για οκτώ (8) μήνες, από τον Ιανουάριο έως και τον Αύγουστο 2021.

Το έργο του ΙΣ περιλαμβάνει την έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.

Οι ΙΣ πριν αναλάβουν τις μονάδες έρευνας για την οποία επελέγησαν, είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το σχετικό με την έρευνα εκπαιδευτικό μη αμειβόμενο σεμινάριο, το οποίο γίνεται στην Κεντρική Υπηρεσία της ΕΛ.ΣΤΑΤ. για την Αττική και στις κατά τόπους Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ) για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ