2020-11-18 09:00:11
Φωτογραφία για Ζενεβιέβ: «Δεν αντιμετωπίζω το GNTM σαν το ίδιο ριάλιτι με το Big Brother»

Στο YouTube κανάλι του Fipsterr,ήταν καλεσμένη η κριτής και art director Ζενεβιέβ, μίλησε για την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις Έλενας Χριστοπούλου από το GNTM.

«Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που δενόμαστε πάρα πολύ γιατί είναι και πολλές ώρες τα γυρίσματα. Με την Ηλιάνα στεναχωρήθηκα γιατί ήταν ένα πανέμορφο πλάσμα που μου άρεσε στο ρόλο της»,είπε αρχικά ενώ πρόσθεσε 

«Αλλά, καταλαβαίνω το να έχεις μια εκπομπή μόνη σου είναι καλύτερο, από το να είσαι σε μια εκπομπή τόσο δύσκολη, όσο το GNTM. Η Έλενα ως άνθρωπος δεν μου λείπει γιατί μιλάμε. Επαγγελματικά μου λείπει».

Τέλος, αναφέρθηκε για το αν θα άφηνε τα παιδιά της να πάνε στο «Big Brother».

«Δεν αντιμετωπίζω το GNTM σαν το ίδιο ριάλιτι με το Big Brother γιατί στο GNTM μπαίνεις για να πειραματιστείς και να ανοίξεις μια πόρτα στην αναγνωρισιμότητα, ώστε να εισαχθείς σε ένα επάγγελμα που είναι πολύ δύσκολο. Το ίδιο κάνεις και στο MasterChef. Θέλεις να μπεις, να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη της τηλεόρασης ώστε να σε γνωρίσει ο κόσμος και να μπορέσεις μετά να αποκατασταθείς επαγγελματικά πιο γρήγορα. Δεν θεωρώ ότι είναι το ίδιο με το Big Brother».





 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ