2020-11-29 13:03:15
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται το πρώτο κατάστημα Bread Factory στη Λάρισα...το πρώτο πολυτελές κατάστημα της, το 7ο κατά σειρά, μετά από αυτά σε Αθήνα και Πειραιά
Μετρώντας ήδη πέντε χρόνια στο χώρο της εστίασης στην Αττική, η εταιρία Bread Factory, ετοιμάζεται δημιουργήσει στη Λάρισα

το πρώτο πολυτελές κατάστημα της, το 7ο κατά σειρά, μετά.. από αυτά σε Αθήνα και Πειραιά.

Βέβαια η Bread Factory φρόντισε να γίνει γνωστή στη Λαρισινή κοινωνία αρκετά νωρίτερα, ούσα ο μέγας χορηγός και χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μπάσκετ της πόλης, η οποία αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία.

Το concept της Bread Factory είναι ιδιαίτερα καινοτόμο καθώς στηρίζεται στην ιδέα των «Πολυχώρων Ψωμιού» που προσφέρουν εκτός από προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, μεσημεριανά μενού ελληνικών γεύσεων και διαθέτουν διακριτά τμήματα Μαναβικής, Κρεάτων, Τυριών & Αλλαντικών αλλά και Κάβας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όλα τα καταστήματα της αλυσίδας λειτουργούν σε 24ωρη βάση.

Το κατάστημα της Λάρισας βρίσκεται επί της οδού Καρδίτσης, στο φανάρι της συμβολής με την Εχεκρατίδος. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς, ακόμη και Κυριακές, προκειμένου να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ