2020-11-30 08:59:29
Φωτογραφία για Η Gigabyte με τις νέες Aorus Master RX 6800 XT GPUs Με το Aorus brand η Gigabyte λανσάρει τις πρώτες custom Radeon RX 6800 και RX 6800 XT Series κάρτες γραφικών της στο ευρύ κοινό.

Εκτός των high end Aorus Master υλοποιήσεων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των enthusiasts η Gigabyte συμπληρώνει τη σειρά καρτών γραφικών της και με τα μοντέλα 'Gaming', σε OC και non OC παραλλαγές καλύπτοντας όλους τους χρήστες. Η Gaming σειρά εφοδιάζεται με τη γνωστή συνταγή των τριών ανεμιστήρων του Windforce 3X συστήματος ψύξης, με την alternate spinning τεχνική κατά την οποία ο μεσαίος ανεμιστήρας περιστρέφεται με αντίθετη φορά από τους ακριανούς προς μεγιστοποίηση του airflow. Οι ποιοτικές επιλογές που έχουν γίνει κάτω από την ψύκτρα της κάρτας, στο PCB, αυξάνουν την αξιοπιστία και χαρίζουν στην υλοποίηση 4 έτη εγγύησης, και το επιπλέον έτος ενεργοποιείται μετά την εγγραφή στο site της Gigabyte

. Οι χρονισμοί της 6800 XT Gaming OC ανέρχονται σε 2285 MHz στο Boost Clock, ή τα 2045MHz στο game clock, τιμές ελαφρώς υψηλότερες από την reference σχεδίαση, εξασφαλίζοντας κορυφαίες επιδόσεις. Η 6800 Gaming OC ξεκινά από τα 1925MHz για το Game Clock και φτάνει μέχρι τα 2155MHz για το Boost Clock χαρίζοντας ικανοποιητικά framerates σε πλήθος τίτλων.

Όσον αφορά την high end σειρά των Aorus Master, εδώ η Gigabyte προσφέρει στις κάρτες γραφικών την MAX Covered σχεδίαση του cooler με τρεις ευμεγέθεις ανεμιστήρες για αυξημένο airflow καθώς και την εντυπωσιακή LCD Edge View οθόνη, στο πλάι της GPU με δυνατότητα προσαρμογής για την ένδειξη σημαντικών πληροφοριών του συστήματος όπως τις θερμοκρασίες της GPU και τους χρονισμούς της. Το διπλό BIOS, η υποστήριξη του RGB Fusion 2.0 (σε όλα τα μοντέλα του άρθρου) και το μεταλλικό back plate δημιουργούν ένα στιβαρό και καλαίσθητο οπτικό αποτέλεσμα που μαγνητίζει τα βλέμματα. Από πλευράς εξόδων εικόνας, η συγκεκριμένη περιλαμβάνει εκτός των δύο HDMI 2.1 και τη μια DisplayPort 1.4a που φαίνονται από τις φωτογραφίες και την USB-C που προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης μοντέρνων VR headsets της αγοράς και παρά το γεγονός ότι για την ώρα δεν αναφέρονται οι χρονισμοί των Aorus υλοποιήσεων, η κυκλοφορία τους αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην αγορά. Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Αττάλεια το Oruc Reis
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Αττάλεια το Oruc Reis
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ