2020-11-30 17:20:08
Φωτογραφία για Ξεσπά ο Τρύφωνας Σαμαράς – «Δεν έχω ανάγκη κανέναν Κοκλώνη»Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, δίνοντας την δική του απάντηση σε όσους λένε ότι βρίσκεται στην τηλεόραση λόγω της φιλίας του με τον Νίκο Κοκλώνη. 

«Νομίζω ότι είναι πολύ άκομψο να λέγεται ότι εγώ υπάρχω στην ελληνική τηλεόραση επειδή είμαι φίλος του Κοκλώνη. Ίσα ίσα ο Νίκος δεν με ακούει ποτέ, το λέω και γενικά σε φίλους μου. Δεν έχω ανάγκη κανέναν Κοκλώνη γιατί έχω αποδείξει ποιος είμαι.

Εγώ γενικά δεν ανακατεύομαι. Εγώ αυτό που είπα ήταν, όταν μου απευθύνθηκε η κυρία Καμπουρέλη, της εξήγησα ότι “Τέτα μου, εδώ πέρα είμαι εγώ υπεύθυνος, δεν μπορείς να μου πεις… εγώ τη δουλειά μου κι εσύ τη δική σου”, έπρεπε να την κατευθύνω εγώ. Εγώ με την Τέτα δεν έχω κάτι. Δεν θα έλεγα για τον εαυτό μου ότι είμαι σταρ. Ο καθένας τι αποκαλεί τον εαυτό του, δεν ξέρω.

Εγώ έχω αποδείξει ποιος είμαι, δεν χρειάζομαι κανέναν Κοκλώνη να με υποστηρίξει. Είμαι εδώ πέρα γιατί με θέλουν και φέρνω νούμερα στο κανάλι. Δεν είναι επειδή είναι φίλος μου ο Κοκλώνης», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όλα τα μάτια στον Τζόλη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όλα τα μάτια στον Τζόλη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ