2020-12-08 00:22:33
Φωτογραφία για ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Δεν συμμετέχουμε και δεν θα νομιμοποιήσουμε τη διά περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ Ακτίου - Βόνιτσας της Τρίτης 8 12 2020
    Η δημοτική παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας» με τον επικεφαλή της  κ. Μωραΐτη Επαμεινώνδα, επαναφέρει το θέμα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Με ευθύνη απέναντι στους Δημότες αναδεικνύει και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι δεν θα συμμετέχει και δεν θα νομιμοποιήσει τη διά περιφοράς συνεδρίαση, του ΔΣ Ακτίου - Βόνιτσας της Τρίτης 08 Δεκεμβρίου 2020.

Με πάγια θέση ότι τα Δημοτικά Συμβούλια για την περίοδο της πανδημίας, όταν δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν δια ζώσης σε κατάλληλο χώρο, που να πληροί τα υγειονομικά μέτρα που απαιτούνται, το λιγότερο θα πρέπει να γίνονται με τηλεδιάσκεψη. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν, να παρέμβουν, να φέρουν προς συζήτηση θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής. 

Η διαδικασία "δια περιφοράς" πρέπει να χρησιμοποιείται για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις που θα αφορούν την πανδημία και χρηματοδοτήσεις.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση: 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ