2020-12-16 12:50:41
Φωτογραφία για Μολδαβή επίδοξη σταρ του Instagram φέρεται να «ξερίζωσε την καρδιά» της μάνας της με μαχαίρι


Μια νέαρη φοιτήτρια ιατρικής από τη Μολδαβία βρίσκεται υπό κράτηση με την υποψία ότι σκότωσε με ειδεχθή τρόπο τη μητέρα της, αφαιρώντας την καρδιά της με μαχαίρι ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή!

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τοπικές Αρχές πιστεύουν ότι η 21χρονη Άνα Λέικοβιτς μαχαίρωσε την μητέρα της και κατόπιν, ενώ εκείνη ζούσε ακόμη, άρχισε να αφαιρεί όργανα από την άτυχη γυναίκα, βασανίζοντάς την ως τον θάνατό της.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα, που πέρα από τις σπουδές της φιλοδοξούσε να γίνει σταρ του Instagram, έκανε ψύχραιμη ντους και βγήκε να συναντήσει τον φίλο της.

Η νεαρή γυναίκα από το Κομράτ είναι η κύρια ύποπτη του φρικτού εγκλήματος, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Κομσομόλσκαγια Πράβντα, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας. Άτομο από την τοπική αστυνομία που δεν κατονομάζεται περιέγραψε τις λεπτομέρειες της αδιανότητης πράξης της νεαρής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η 21χρονη «ξερίζωσε την καρδιά από το στήθος της ετοιμοθάνατης γυναίκας».


Η σπουδάστρια Ιατρικής, που διατηρούσε λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες followers, εμφανίστηκε στο δικαστήριο μια μέρα μετά τη σύλληψή της. Ένα βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail τη δείχνει να ξαπλώνει στον πάγκο μέσα στη δικαστική αίθουσα και να καθαρίζει τα νύχια της, προτού σηκωθεί όρθια πάνω στον πάγκο όταν ο δικαστής μπήκε στην αίθουσα. Ερωτηθείσα από έναν δημοσιογράφο αν σκότωσε και διαμέλισε την μητέρα της, εκείνη απλά γέλασε και είπε «Αντίο».

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα υπάρχουν αναφορές ότι, όταν το θύμα επέστρεψε από τη Γερμανία όπου βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους, εντόπισε σημάδια ότι η κόρη της είχε μπλέξει με ναρκωτικά και κανόνισε να της παρασχεθεί βοήθεια, κάτι που εξόργισε τη νεαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τον θείο της Άννα, η σπουδάστρια δεν είχε τέτοιο πρόβλημα ούτε είχε μπει σε κέντρο απεξάρτησης. «Ήταν μια πολύ καλή οικογένεια. Η Πρασκόβια λάτρευε την κόρη της και περνούσε όσο περισσότερο χρόνο μαζί της μπορούσε. Πέρασαν δύο ώρες προτού μου πει η αστυνομία ότι η Άννα είναι η κύρια ύποπτη. Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

To θύμα, η 40χρονη Πρασκόβια

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η κοπέλα είναι η κύρια και μοναδική ύποπτη μέχρι στιγμής και ότι διεξάγεται έρευνα για να φωτιστούν τα κίνητρά της.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ