2020-12-20 21:14:30
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Πέταξε τα σκυλιά του πάνω από τον φράχτη καταφυγίου ζώων!
Βαρέθηκε τα δυο σκυλιά του ένας κάτοικος της νότιας Κέρκυρας και αποφάσισε να τα «ξεφορτωθεί» με τρόπο που προκαλεί σοκ και οργή, καθώς τα πέταξε σαν... τσουβάλια πάνω από τον πανύψηλο συρμάτινο φράχτη του καταφυγίου ζώων στην περιοχή της Λευκίμμης!

Ο δράστης μετέφερε με το αυτοκίνητό του τα σκυλιά του ράτσας «Σέτερ» στο καταφύγιο ζώων, τα έβγαλε ένα- ένα έξω τραβώντας τα με τη βία και τα πέταξε πάνω από τον φράχτη, αδιαφορώντας για την σωματική τους ακεραιότητα! Δεν υπολόγισε, όμως, την κάμερα που κατέγραψε ολοκάθαρα τον ίδιο και το αυτοκίνητο! Όταν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου είδαν στον χώρο τα δυο σκυλιά, εξέτασαν το βίντεο που έδειχνε πώς βρέθηκαν εκεί και ενημέρωσαν τους αστυνομικούς του τμήματος Λευκίμμης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο απάνθρωπος άνδρας ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κακοποίηση ζώων που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ του επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 61.800 ευρώ! Τα σκυλιά, που είναι υγιή, θα δοθούν για υιοθεσία σε κάποιους που θα τα αγαπούν.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ