2020-12-21 16:30:19
Φωτογραφία για Κουρούπη-Ουζουνίδου: «Είμαστε πολύ δεμένη ομάδα»

Στο «Παρουσιάστε» του ANT1 βλέπουμε την Βαλέρια Κουρούπη και την Ελένη Ουζουνίδου. Οι δύο γυναίκες, μίλησαν στον Τύπο TV για την συνεργασία  Γιάννη Μπέζο.

Η τηλεοπτική σεζόν σας βρίσκει στο «Παρουσιάστε!». Είναι μία ευτυχής επαγγελματική στιγμή, καθώς το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα συνοδεύεται και από επιτυχία στους πίνακες της Νielsen;

ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ: Είναι μία όμορφη στιγμή, συνεχίζεται η επιτυχία των προηγούμενων ετών που ζήσαμε με τη σειρά «Πέτα τη φριτέζα». Είμαστε χαρούμενοι αφενός γιατί έχουμε δουλειά, πράγμα σπάνιο για τον χώρο, αφετέρου γιατί είμαστε δεμένοι. Το συνεργείο και η παραγωγή είναι ίδιοι με εκείνους της «Φριτέζας», οπότε συνεννοούμαστε με έναν τρόπο μεταφυσικό. Οσον αφορά στους ηθοποιούς, έχουμε ταιριάξει πολύ, έχουμε κοινή γλώσσα, είμαστε ο ένας για τον άλλον. Νιώθουμε ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό από ό,τι κυκλοφορεί στη μυθοπλασία αυτή τη στιγμή.



ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ: Το «Παρουσιάστε!» είναι μια ευτυχής καλλιτεχνική συγκυρία έτσι κι αλλιώς. Είναι μια σειρά φρέσκια, διαφορετική, με πρωτότυπο, πολύ αστείο κείμενο, ταλαντούχους νέους ηθοποιούς και αγαπημένους παλαιότερους και σκηνοθεσία δημιουργική που δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Τώρα η επιτυχία και στα νούμερα απλώς επιβεβαιώνει αυτό που όλοι αισθανθήκαμε από την αρχή γι' αυτή τη δουλειά και δεν είναι αυτοσκοπός.

Πώς είναι το κλίμα backstage; Δημιουργούν έξτρα άγχος και εκνευρισμό τα μέτρα προστασίας λόγω κορονοϊού;

ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ: Σίγουρα τα νέα δεδομένα δυσκολεύουν τη δουλειά μας, όμως, όπως τόνισα, είμαστε μια εξαιρετικά δεμένη ομάδα. Είναι σημαντικό, επίσης, το ότι όλοι έχουμε ξεκινήσει από το θέατρο, δεν έχουμε κάποιον αμιγώς τηλεοπτικό αστέρα στο team.

ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ: Το κλίμα είναι πολύ καλό, όπως σε όλες τις δουλειές που ηγείται ο Γιάννης Μπέζος. Τα μέτρα δημιουργούν αμηχανία, προκαλούν καθυστερήσεις, συνθέτουν πρωτόγνωρες καταστάσεις, αλλά ευτυχώς υπάρχει τόσο καλή διάθεση και συνεννόηση που όλα αυτά δεν μας πτοούν.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιάννη Μπέζο, που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί; Εσείς, κ. Κουρούπη, έχετε και συγγενική σχέση.

ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ: Ο Γιάννης με έχει σκηνοθετήσει ξανά στην παράσταση «Ράφτης Κυριών». Η χαρά μου είναι τεράστια που δουλεύω μαζί του, είναι ένας άνθρωπος γοητευτικός, έχει μέλι. Είναι Νο1, ένας -πραγματικός σταρ, με ήθος, διανοούμενος. Η χαρά του είναι να προσφέρει χαρά. Οσο αυστηρό προφίλ και να βγάζει προς τα έξω, είναι δίκαιος, με τεράστιο ταλέντο και μορφωμένος. Είναι γενναιόδωρος, αστείος, μπορώ να μιλώ ώρες για εκείνον.

ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ: Η συνεργασία με τον Γιάννη είναι ιδεώδης. Τον θαυμάζω, τον εκτιμώ βαθιά και μαζί του ανακαλύπτω συνεχώς νέα. πράγματα. Εχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ με συγγενείς και φίλους, θεωρώ πως έτσι κάνεις τα ομορφότερα πράγματα και τα πιο δημιουργικά. Αλλωστε, όπως λέει κι ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Ιστορία γράφουν οι παρέες».

Η σειρά προβάλλεται στην εξαιρετικά ανταγωνιστική prime time ζώνη. Εχετε απέναντι σας reality, άλλες σειρές... Παρακολουθείτε τον ανταγωνισμό;

ΕΛΕΝΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ: Ξέρουμε τι γίνεται, σχολιάζουμε τα νούμερα. Μάλιστα, όταν ξεπερνάμε σε ποσοστά ακόμη και τα ριάλιτι, η χαρά μας είναι διπλή. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.

ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ: Παρακολουθώ τον ανταγωνισμό αναγκαστικά, δεν σε αφήνουν τα social media και η υπερπληροφόρηση που μας καταδιώκει να κανείς κάτι άλλο. Για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει όλο αυτό το παιχνίδι, θεωρώ ότι κάθε δουλειά έχει το κοινό της και απλώς αυτό μετριέται αριθμητικά από κάποιους που ποντάρουν οικονομικά και ζουν από τις τηλεθεάσεις. Τα νούμερα δεν σημαίνουν κάτι για την αξία ή μη μιας εκπομπής, είπαν στο Τύπος TV.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ