2020-12-21 17:05:10
Φωτογραφία για Καθ.Κούβελας: «Όχι στο μαρκάρισμα! Δεν είμαστε ζώα. Δεν θέλω ταμπέλα πάνω μου που θα λέει εμβολιασμένος»

medlabnews.gr iatrikanea

 Για τα όσα ακούγονται περί «διαβατηρίου ανοσίας ή εμβολιασμού» μίλησε ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, εξηγώντας γιατί ΔΕΝ θα πρέπει σε καμία περίπτωση να στιγματιστούν όσοι κάνουν ή αντίστοιχα όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αν και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως θα κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο, υπεραμύνθηκε των πολιτών -που σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι μία “μικρή μειοψηφία”- οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους δεν θα θελήσουν να εμβολιαστούν.

Επί λέξη ο κ.Κούβελας είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που φοβάμαι εγώ είναι το μαρκάρισμα και να με παρακολουθούν. Δεν θα ήθελα να έχω μία ταμπέλα στο μέτωπο που να γράφει “εμβολιασμένος”.

Με την καμία δεν θέλω να βάλω ένα μαρκάρισμα πάνω μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το λεγόμενο χάραγμα του Θηρίου, αλλά έχει να κάνει με βασική φιλοσοφική στάση. Δεν θέλω να μαρκάρω του ανθρώπους. Δεν είναι βόδια να βάλω τη στάμπα πάνω!».

Σε άλλο μέρος της παρέμβασής του, ο κ.Κούβελας αναφέρθηκε τόσο στις μάσκες όσο και στον σύγχρονο κόσμο του ελέγχου των πάντων:


medlabgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ