2020-12-29 12:36:41
Φωτογραφία για Υπαίθριο πάρτι με... μπικίνι στη Σιβηρία, στους -39 βαθμούς Κελσίου!
Με σύνθημα «κρατηθείτε, το καλοκαίρι πλησιάζει» μια παρέα από νεαρά αγόρια και κορίτσια στη Ρωσία πήρε την μάλλον ριψοκίνδυνη απόφαση να δείξει πόσο πολύ... ανυπομονεί για τη συγκεκριμένη εποχή του έτους, παρότι βρισκόμαστε ακόμα στα τέλη Δεκέμβρη.

Έτσι, η παράτολμη συντροφιά φόρεσε τα μαγιό της και ξεχύθηκε στους δρόμους της πόλης Τομσκ, στην παγωμένη Σιβηρία, για ένα ομολογουμένως ξεχωριστό υπαίθριο «πάρτι με μαγιό».

Σύμφωνα με το Russia Today, ακόμα και οι σκληραγωγημένοι και συνηθισμένοι στο ψύχος Ρώσοι εντυπωσιάστηκαν από το... κουράγιο των συμπατριωτών τους, που ξεγυμνώθηκαν και χόρεψαν με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους -39 βαθμούς Κελσίου.

Η παρέα ανέβασε στο Instagram βίντεο με σκηνές από το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα γενέθλια ενός εκ των συμμετεχόντων. Στο κλιπ που έγινε viral βλέπουμε πάνω από 12 άτομα με χρωματιστά μαγιό να χορεύουν ξέφρενα σε μια καλυμμένη από χιόνι πλατεία, μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Τόσο ο αχνός που βγαίνει από τα στόματα των νεαρών, καθώς ανασαίνουν στον παγωμένο αέρα, όσο και η ένδειξη στο κινητό ενός από αυτούς, μαρτυρούν τις συνθήκες ακραίου ψύχους που επικρατούν την ώρα του πάρτι.

Όπως επισημαίνει το RT, ο εορτάζων περίμενε επίτηδες μια ιδιαίτερα παγωμένη μέρα για να γυρίσει το κλιπ. «Ο καιρός μας έκανε τη χάρη και μας εξασφάλισε ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασία για την ιδέα μου», γράφει ο νεαρός. Το ρωσικό μέσο επιβεβαίωσε, μιλώντας με ντόπιους, ότι το βίντεο δεν είναι ψεύτικο και ότι όντως γυρίστηκε μια μέρα με απίστευτο κρύο.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιο από τα άτομα που εμφανίζονται στο κλιπ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια μετά το ασυνήθιστο πάρτι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι προκάλεσαν τον θαυμασμό και την ζήλια αρκετών συμπολιτών τους, που παραπονέθηκαν επειδή... δεν τους κάλεσε κανείς!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ