2020-12-30 12:51:49
Φωτογραφία για Σικάγο: 18χρονη χωρίς υποκείμενα νοσήματα πέθανε από κορωνοϊό
 Από την ημέρα που εισήχθη στο νοσοκομείο «έφυγε» σε τρεις ημέρες - Τα λόγια της μητέρας του άτυχου κοριτσιού Συναγερμός έχει σημάνει στο Σικάγο ύστερα από τον θάνατο 18χρονης από κορωνοϊό λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

«Από το νοσκομείο από όπου με πήρε τηλέφωνο μου είπε ''μαμά, θα χάσω τα φετινά Χριστούγεννα''...προσπαθούσα να καθησυχάσω το παιδί μου, λέγοντας ότι θα περάσουμε μαζί τις γιορτές. Δυστυχώς ποτέ δεν βγήκε από το νοσοκομείο», δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα της Σάρα Σίμενταλ, στο αμερικανικό δίκτυο ABC.

«Ο κορωνοϊός έφαγε την κόρη μου. Εύχομαι κανένας γονιός να μην περάσει τη δυστυχία που περνώ εγώ τώρα», τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της 18χρονης.

Το κορίτσι δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, ούτε είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τα συμπτώματα κορωνοϊού άρχισαν να γίνονται ορατά με την εκδήλωση πονοκεφάλου και πονόλαιμου, ενώ εμφανίστηκαν και ενοχλήσεις στους μυς.

Στις 23 Δεκεμβρίου η έφηβη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς της, για προληπτικούς κυρίως λόγους, ωστόσο τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων κατέληξε.

«Δεν πιστεύω αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο γρήγορα σκότωσε την κόρη μου ο ιός», δηλώνει, ακόμη, η τραγική μάνα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ