2020-12-30 12:51:49
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Στο στόχαστρο Ολυμπιονίκης του σκι επειδή έπαιζε με τον γιο της πετώντας τον στο χιόνι
Χαμός στα social media με το video της Αμερικανίδας Τζούλια Μανκούσο Viral έχει γίνει το βίντεο με την Αμερικανίδα Ολυμπιονίκη του σκι, Τζούλια Μανκούσο, να παίζει με το αγοράκι της, μόλις 17 μηνών, και να τον πετάει πάνω σ΄ένα παχύ στρώμα χιονιού. Το αγοράκι δείχνει να απολαμβάνει το παιχνίδι ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να επισημάνουν ότι κάτι τέτοιο είναι επικίνδυνο επικρίνοντας την κίνησή της μητέρας του.

Η Αμερικανίδα Τζούλια Μανκούσο κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2006 στο σλάλομ. Πριν από λίγες ημέρες, ανέβασε στο Instagram το επίμαχο βίντεο με τον γιο της Σόνι να τον πετάει στο χιόνι κι έκτοτε, πολλοί είναι οι χρήστες που έσπευσαν να εκφράσουν την χαρά τους για το παιχνίδι μητέρας- παιδιού. Ωστόσο, υπήρξαν και άλλοι που έσπευσαν να τις κουνήσουν το... δάχτυλο. «Είναι το καλύτερο παράδειγμα κακομεταχείρισης παιδιών... » έγραψε ένας χρήστης στο Instagram.


«Παραμένει επικίνδυνο (ακόμα και στο χιόνι)», σχολίασε ένας άλλος. «Θα μπορούσε να είχε θαφτεί στο χιόνι», γράφει ένας τρίτος. Η Μανκούζο παραδέχεται ότι το βίντεο μπορεί να δημιουργήσει φόβο και νευρικότητα σε πολλούς γονείς. «Σόνι, όλοι θέλουν να μάθουν πόσο διασκεδαστικό είναι να είσαι στο χιόνι. Θέλεις να πας ξανά; Θέλετε να πας ξανά;», ακούγεται να λέει η Μανκούσο χαμογελώντας.

«Ξέρω ότι αυτό το βίντεο μπορεί να κάνει μερικούς από εσάς αρκετά νευρικούς, αλλά αν μεγαλώσετε στο χιόνι - ξέρετε ότι αυτές οι μέρες δεν έρχονται συχνά όσο θα θέλατε!». Το επίμαχο βίντεο συγκέντρωσε περισσότερους από 287.000 ακολούθους και περισσότερα από 2.400 σχόλια, με τους χρήστες είτε να το εγκρίνουν είτε να το απορρίπτουν.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης του σκι δημοσίευσε ένα δεύτερο βίντεο στο Instagram: «Έχω λάβει κάποια μηνύματα με τους χρήστες να μην καταλαβαίνουν πραγματικά το βίντεο που παίζουμε με τον Σόνι», γράφει η ίδια στη λεζάντα.

Στο δεύτερο βίντεο, η ίδια δείχνει αυτό που έγινε στο πρώτο αλλά και πώς είχαν προετοιμαστεί αυτή και ο σύζυγός της για το παιχνίδι στο χιόνι. Σε μια «προπόνηση», η Μανκούσο σήκωσε τον γιο της Σόνι αλλά δεν τον έριξε στο χιόνι, και στην επόμενη προπόνηση, τον βύθισε στο χιόνι ενώ τον κρατούσε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ