2021-01-04 13:54:43
Φωτογραφία για «Τρομοκρατημένοι» οι πορνοστάρ από τα σχέδια της Κάμαλα Χάρις
Τι έρχεται στη βιομηχανία του σεξ

Σύμφωνα με την 42χρονη πορνοστάρ Σέρι Ντεβίλ (Cherie DeVille) οι ερμηνευτές ερωτικών ταινιών είναι «τρομοκρατημένοι» για το τι θα κάνει η Καμάλα Χάρις στη βιομηχανία του σεξ.

Η βραβευμένη με το XBIZ Award ως καλύτερη «MILF» ερμηνεύτρια της χρονιάς σε συνέντευξή της στο Daily Beast, περιγράφει γιατί πολλοί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών ανησυχούν για την εκλογή της Κάμαλα Χάρις, λέγοντας ότι θα κάνει τη ζωή των εργαζόμενων στον χώρο της πιο δύσκολη μόλις περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, σχεδόν όλοι οι συνάδελφοί της είναι επιφυλακτικοί για την Χάρις από την εποχή της ως εισαγγελέα του Σαν Φρανσίσκο, η οποία διήρκεσε από το 2004 έως το 2011.

Η Ντεβίλ είχε εκφράσει εκείνη την εποχή την αντίθεση της με την Χάρις σε μια ψηφοφορία στο Σαν Φρανσίσκο για τη νομιμοποίηση της πορνείας και για την προσπάθεια δίωξης των κατόχων μιας ιστοσελίδας διαφημίσεων. Η Ντεβίλ λέει ότι η Χάρις συνέχισε τις προσπάθειές της όταν εξελέγη στη Γερουσία και το αποτέλεσμα ήταν ότι όποιος δημοσίευε μια διαδικτυακή διαφήμιση σεξουαλικού περιεχομένου θα μπορούσε να φυλακιστεί.Στο όνομα της προστασίας των γυναικών, η Χάρις ώθησε τους εργαζόμενους στο σεξ σε επικίνδυνα μονοπάτια», δήλωσε η πορνοστάρ για την εκλεγμένη αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Ντεβίλ εξήγησε ότι οι φόβοι των πορνοστάρ ενισχύονται απο το γεγονός ότι οι εταιρείες πιστωτικών καρτών έχουν χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του Μπάιντεν και συνήθως αυτές οι εταιρείες είναι από τους «μεγαλύτερους αντιπάλους» του τομέα, καθώς αποφασίζουν τι πορνό επιτρέπεται να κυκλοφορήσει.«Λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι η Visa και η Mastercard υπαγορεύουν τι πορνό θέλουν εξαιτίας των αυστηρών κανόνων που θέτουν» , είπε η 42χρονη η οποία τα έβαλε και με το Facebook για τη λογοκρισία που επιβάλει.

«Είναι απογοητευτικό γιατί το Facebook είναι χειρότερο από τις καλωδιακές εταιρείες. Ελέγχουν αυτό που βλέπουμε και είναι μονοπώλιο. Αυτό είναι τρομακτικό. Κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από τους εργαζόμενους στη βιομηχανία του σεξ που λογοκρίνει το Facebook » , είπε. Η κραυγή αγωνίας της Ντεβίλ έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τον τομέα της πορνογραφίας, καθώς το Pornhub κατέβασε 10 εκατομμύρια βίντεο από τον ιστότοπό του τον περασμένο μήνα, μετά από αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι η πλατφόρμα «μολύνθηκε» από βίντεο κακοποίησης παιδιών και βιασμού. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ