2021-01-07 19:00:18
Φωτογραφία για Τα πρόσωπα που συζητούν για την νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου



Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο κανάλι του Φαλήρου, αφού έδωσε τα χέρια με το MEGA. Μάλιστα, ο επιτυχημένος δημιουργός έχει ήδη στα σκαριά μία νέα σειρά σε σενάριο Βάνας Δημητρίου, η οποία θα έχει τίτλο «Η γη της ελιάς» και θα γυρίζεται στην Μάνη. Όσο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το καστ, η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με γνωστούς ηθοποιούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, έχει γίνει κρούση στην καταξιωμένη θεατρική ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου, η οποία διετέλεσε και υπουργός πολιτισμού επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη, ο Ανδρέας Γεωργίου βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετούς ηθοποιούς με του οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, προκειμένου να ενταχθούν στην νέα σειρά που ετοιμάζει. Μεταξύ άλλων, έχουν δεχτεί πρόταση ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Τάσος Ιορδανίδης από τις «8 Λέξεις», καθώς και η Ελένη Βαϊτσου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. 

Όσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νέα πρόσωπα που θα δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την φορά δεν θα δούμε τον Ανδρέα Γεωργίου στον ρόλο του ηθοποιού, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αφού θα αναλάβει αποκλειστικά την σκηνοθεσία της νέας σειράς. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ