2021-01-12 12:29:27
Φωτογραφία για Η Αγγελική Κανελλοπούλου για την κόρη της, Μαρία Σάκκαρη
«Είναι μια τεράστια επιτυχία για εκείνη και την χώρα μας. Η Μαρία έχει καταφέρει να έχει μια σειρά από νίκες απέναντι σε σπουδαίες παίκτριες το τελευταίο διάστημα» λέει η Αγγελική Κανελλοπούλου, μετά την πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στους «4» του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι Σύντομα θα την δούμε στο top-10 - Ανήκει στις κορυφαίες

Ενθουσιασμένη από τη νίκη της κόρης της Μαρίας Σάκκαρη απέναντι στο πιο δυνατό όνομα του τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι Σοφία Κένιν δηλώνει η σπουδαία πρωταθλήτρια του τένις της δεκαετίας του 80 Αγγελική Κανελλοπούλου.

Όπως αναφέρει γεμάτη υπερηφάνεια λίγη ώρα πριν την επικράτηση της Ελληνίδας αθλήτριας με 2-1 στα σετ η συγκεκριμένη νίκη είναι σπουδαία στιγμή για την κόρη της και την χώρα μας:

«Η σημερινή νίκη της Μαρίας είναι μια τεράστια επιτυχία για εκείνη και την χώρα μας. Η Μαρία έχει καταφέρει να έχει μια σειρά από νίκες απέναντι σε σπουδαίες παίκτριες το τελευταίο διάστημα. Θεωρώ πως πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται η δουλειά που κάνει και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα την δούμε στο top-10 και όχι μόνο, αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει τόσο σκληρά. Η Μαρία δουλεύει πολύ πιο σκληρά από άλλες παίκτριες και αυτό της βγαίνει. Κάθε αθλητής θέλει τον χρόνο και αν όλα πάνε κατ' ευχήν, αυτός θα είναι ο χρόνος της Μαρίας».


Η Αγγελική Κανελλόπουλου εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού μπορεί να μην κατάφερε να ταξιδέψει στο Εμιράτο ωστόσο δεν έχασε ούτε λεπτό από τον σπουδαίο αγώνα της κόρη της:

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια Σοφία Κένιν είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες του tour και η Μαρία δεν λύγισε μπροστά της, μάλιστα φάνηκε πως ήταν πολύ πιο γυμνασμένη και προετοιμασμένη από εκείνη. Πλέον η Μαρία ανήκει στις κορυφαίες και είμαστε όλη η οικογένεια υπερήφανοι για εκείνη. Δυστυχώς η καραντίνα δεν μας επέτρεψε να είμαστε κοντά της, ωστόσο μιλάμε μαζί της συνεχώς, της δίνω κουράγιο και την στηρίζω. Μετά το ματς μιλήσαμε και ήταν πολύ χαρούμενη».

Η Ελληνίδα τενίστρια με ανατροπή επικράτησε με 2-6, 6-2, 6-0 της Σοφίας Κένιν που είναι στο Νο4 του κόσμου και θα παίξει την Τρίτη στον ημιτελικό με την Αρίνα Σαμπαλένκα για μια θέση στον μεγάλο τελικό!

Αυτή είναι η πρώτη της νίκη απέναντι σε παίκτρια που είναι στο Νο4, η τρίτη της top-5 και η 12η κόντρα σε παίκτρια του top-10. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ