2021-01-15 13:28:45
Φωτογραφία για FBI ζητά τη σύλληψη του Αμερικανού Ολυμπιονίκη Κλιτ Κέλερ
 Τα στιγμιότυπα κατέγραψαν οι κάμερες του κτιρίου - «Αυτά τα γεγονότα δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες των ΗΠΑ και της Ολυμπιακής ομάδας της» δηλώνει η Σάρα Χίρσλαντ Το FBI εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη του Αμερικανού Ολυμπιονίκη της κολύμβησης, Κλιτ Κέλερ, για την εισβολή και τη συμμετοχή του στα γεγονότα του Καπιτωλίου της περασμένης εβδομάδας.Ο γνωστός Ολυμπιονίκης αναγνωρίστηκε από τα στιγμιότυπα που κατέγραψαν οι κάμερες μέσα στο κτίριο.

Η πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Αμερικανικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, Σάρα Χίρσλαντ, εξέδωσε δήλωση, όπου καταδίκασε απερίφραστα τις ενέργειες της εισβολής στο Καπιτώλιο: «Αυτά τα γεγονότα δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες των ΗΠΑ και της Ολυμπιακής ομάδας της».

«Σε όλο τον κόσμο, οι αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ βρίσκονται σε υψηλά στάνταρντ, ενώ εκπροσωπούν τη χώρα μας εντός και εκτός των γηπέδων στα οποία ανταγωνίζονται. Αυτό που συνέβη στην Ουάσιγκτον, ήταν μια περίπτωση όπου αυτό το επίπεδο αυτό ξεκάθαρα δεν έχει επιτευχθεί. Οι εμπλεκόμενοι άνθρωποι επιτέθηκαν στους πυλώνες της δημοκρατίας που εκπροσωπούμε τόσο περήφανα», έγραψε η Χίρσλαντ στο twitter.

Το μόνο που μένει είναι να πραγματωθεί η σύλληψη του Αμερικανού Ολυμπιονίκη, για τη συμμετοχή του στα απαράδεκτα γεγονότα που σημειώθηκαν στις ΗΠΑ. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ