2021-01-24 20:00:16
Φωτογραφία για Διπλά επεισόδια από αυτήν την εβδομάδα και το θρίλερ του παρουσιαστή



 Στην τελική του ευθεία φτάνει σιγά – σιγά το φετινό The Voice ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Μπορεί τα ποσοστά τηλεθέασης της Παρασκευής να μην είναι τόσο καλά όσο όταν το μουσικό τάλεντ σόου έπαιζε την Κυριακή αλλά δεν παύει να αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία.Μάλιστα, με την ολοκλήρωση των Battles, το παιχνίδι περνάει αισίως στην τελευταία φάση του. Την επόμενη εβδομάδα περιμένει διπλή χαρά τους φανατικούς οπαδούς του παιχνιδιού καθώς θα προβληθεί διπλό επεισόδιο.

Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη Πέμπτη θα ξεκινήσουν τα Live – χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποηθεί ο παρουσιαστής από την εταιρεία παραγωγής Ατζούν Μίντια – ενώ θα έχει και την Παρασκευή ακόμα ένα επεισόδιο, αφού άλλωστε αυτή είναι και η κανονική μέρα προβολής του παιχνιδιού και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτά δεν θα βρεθεί ο Γιώργος Λιανός. Αυτό συμβαίνει πρώτον γιατί τα Cross Battles που μεταδίδονται ζωντανά προβάλλονται σε δυο μέρες αρα και σε δυο μέρη χωρίζοντας τις ομάδες σε δυο τη μία φορά και δυο την άλλη.

Αυτός ήταν εξ αρχής και ο προγραμματισμός από πλευράς παραγωγής. Δεύτερος λόγος είναι ότι πιθανότατα ο ΣΚΑΪ θέλει να ολοκληρωθεί το παιχνίδι στα μέσα Φλεβάρη. Ετσι, στις 5/2 θα παίξει ο ημιτελικός και μια εβδομάδα μετά στις 12/2 ο μεγάλος τελικός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει σκοπό άμεσα να ξεκινήσει και να κάνει πρεμιέρα το “House of fame”, το νέο ριάλιτι εγκλεισμού στα πρότυπα του “Fame Story” που σύμφωνα με πληροφορίες μου έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και κριτική επιτροπή τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Το θρίλερ με τον παρουσιαστή

Αν και τα Live ξεκινούν την Πέμπτη ακόμα δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το μουσικό τάλεντ σόου. Ο Γιώργος Λιανός δεν θα είναι ούτε πρόκειται να έρθει από τον Αγιο Δομίνικο άμεσα – αφού η επιστροφή του θα γίνει για λίγες μέρες και σε ένα περίπου μήνα – αλλά ούτε και ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αίγινα. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά ανάμεσα σε αυτά και του Νίκου Μουτσινά αλλά το θέμα του παρουσιαστή αφορά κυρίως στην εταιρεία παραγωγής και λιγότερο στο κανάλι. Εν αναμονή αποφάσεων και ανακοινώσεων λοιπόν αφού πλέον τα περιθώρια στενεύουν…

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ