2021-01-30 08:52:16
Φωτογραφία για Ο εμπορικός σταθμός Yiwu της Κίνας θα κυκλοφορήσει 1.500 εμπορευματικά τρένα προς την Ευρώπη το 2021.
ΧΑΓΚΖΟΥ - Ο Yiwu, ο μικρός εμπορικός κόμβος της Κίνας στην ανατολική επαρχία Zhejiang, θα ξεκινήσει φέτος περισσότερα από 1.500 εμπορευματικά τρένα με προορισμό την Ευρώπη, σύμφωνα με έκθεση εργασίας της επαρχιακής κυβέρνησης.

Η διαδρομή φορτίου που συνδέει το Yiwu με την Ευρώπη μέσω του Σινγιάνγκ στη βορειοδυτική Κίνα χειρίστηκε 1.399 εμπορευματικά τρένα Κίνας-Ευρώπης το 2020, αυξάνοντας κατά 165 τοις εκατό από έτος σε έτος, ανέφερε η έκθεση που επανεξετάστηκε στην τρέχουσα ετήσια σύνοδο του επαρχιακού νομοθετικού σώματος.

Ως μια σημαντική μηχανή εξωτερικού εμπορίου στην Κίνα, η Zhejiang είδε τις εξαγωγές της να αυξάνονται κατά 9,1% ετησίως σε σχεδόν 2,52 τρισεκατομμύρια γιουάν (388,5 δισεκατομμύρια δολάρια) το 2020. Αντιπροσώπευε το 14% του συνολικού όγκου εξαγωγών της χώρας.

Ξεκίνησε το 2011, η υπηρεσία σιδηροδρομικών μεταφορών Κίνας-Ευρώπης θεωρείται σημαντικό μέρος της πρωτοβουλίας Belt and Road για την ενίσχυση του εμπορίου μεταξύ της Κίνας και των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


Καθώς η πανδημία COVID-19 επηρέασε σημαντικά την ικανότητα θαλάσσιων και αεροπορικών μεταφορών, η υπηρεσία εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης έπαιξε σημαντικό ρόλο στη σταθεροποίηση της διεθνούς σιδηροδρομικής εφοδιαστικής. Διασφαλίζει την ομαλή μεταφορά εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων των υλικών ελέγχου της επιδημίας, δεδομένων των παντός καιρού, σταθερών και κανονικών χαρακτηριστικών του.

http://english.eastday.com/Business/auto/u1ai8701003.html

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ