2021-02-03 07:32:58
Φωτογραφία για Όμορφο, λειτουργικό και οικονομικής διαμόρφωσης διαμέρισμα 62τμ
HOME TOUR σε μοντέρνο, λειτουργικό και γεμάτο ...χρώμα διαμέρισμα 62τμ

Χώρος με ιδιαίτερα "ζεστή" ατμόσφαιρα κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις χρωματικές επιλογές. Το γκρι-πράσινο της ελιάς στους τοίχους του ενιαίου χώρου και το γκρι-μπλε σε αυτούς του υπνοδωματίου σε συνδυασμό με απαλό γκρι, λευκό και τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου, τόσο σε έπιπλα όσο και στο δάπεδο, μαζί με κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες σε έντονες γήϊνες αποχρώσεις όπως σκούρο πράσινο και κεραμιδί δημιουργούν ένα σύνολο πολύ ιδιαίτερο αισθητικά.

Ο εντελώς τετραγωνισμένος χώρος που καλύπτουν τα 62τμ του σπιτιού βοηθά ασφαλώς στην απόλυτα λειτουργική διαρρύθμισή του σε δύο άνετους χώρους, αυτόν της κρεβατοκάμαρας και του ενιαίου καθιστικού - τραπεζαρίας - κουζίνας, ενώ απόλυτα λειτουργικά είναι διαμορφωμένο και το σημείο εισόδου.

Η ευρυχωρία που διακρίνει κάθε σημείο του διαμερίσματος όμως οφείλεται κυρίως στην επιλογή των επίπλων. Τα εντελώς απαραίτητα, χωρίς κανένα σημείο να έχει "φορτωθεί" ειδικά με έπιπλα συμπαγούς όγκου.  Έτσι υπάρχει μεγάλος ελεύθερος χώρος, το σπίτι οπτικά δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο και το φυσικό φως δεν εμποδίζεται σε κανένα σημείο. 



Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της πολύ όμορφης εσωτερικής διαμόρφωσης είναι ότι αυτή έχει βασιστεί σε πολύ απλής γραμμής και οικονομικά έπιπλα. Η εντυπωσιακή βιβλιοθήκη-γραφείο της κρεβατοκάμαρας με ράγες dexion και απλά ράφια, οι ξύλινες ραφιέρες του καθιστικού, τα εντελώς λιτού σχεδιασμού κρεβάτι και τραπεζαρία όπως και η minimal σχεδίου σύγχρονη κουζίνα, ανήκουν στις ιδιαίτερα ευέλικτες διακοσμητικά και χαμηλού κόστους επιλογές που δένουν εξαιρετικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα πραγματικά καλαίσθητο σύνολο βασισμένο στην απλότητα και την λειτουργικότητα χωρίς κανένα περιττό και εξεζητημένο στοιχείο. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ