2021-02-05 17:33:25
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 21 - 24: Νέοι παίχτες - Ανατροπές και Αναταραχές



Μεγάλη ανατροπή είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε με την κόκκινη ομάδα να μπαίνει γερή στην αντεπίθεση και να παίρνει δύο νίκες σερί.

Με την νίκη των μπλε στο επεισόδιο της Κυριακής, έφτασαν τις 8 συνεχόμενες νίκες κάνοντας ποιο δύσκολο το έργο των κόκκινων ενώ κέρδισαν και το κουίζ.

Δύο νέες προσθήκες είδαμε στο επόμενο επεισόδιο. Τον Ηλία Μπόγδανο για τους κόκκινους και τον Δημήτρη Μακρόπουλο για τους μπλε.

Στο τέταρτο επεισόδιο επέστρεψαν με νίκη οι μπλε κερδίζοντας έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο είδαν φωτογραφίες και γράμματα από τις οικογένειες τους.

Ασυλία - Προτεινόμενοι - Αποχώρηση

Εδώ έχουμε την μεγάλη ανατροπή. Πρώτη ασυλία κέρδισαν οι κόκκινοι, οι μπλε οδηγήθηκαν στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας το οποίο κέρδισε ο Νίκος. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ψήφησαν την Βαλέρια Χοψονίδου ως πρώτη υποψήφια.

Δεύτερο αγώνα ασυλίας πάλι κέρδισαν οι κόκκινοι. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ψήφησαν την Ελευθερία Ελευθερίου ως δεύτερη υποψήφια ενώ στην συνέχει ο Νίκος υπέδειξε την Έλενα Κρεμλίδου ως τρίτη υποψήφια.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι η Βαλέρια.

Highlights

Τραυματίστηκε η Σοφία από την ομάδα των κόκκινων με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγώνων για λίγες ημέρες.Ρήξη επήλθε στην ομάδα των μπλε μετά το πρώτο συμβούλιο με αφορμή τις ψήφους και τις υπόνοιες για δημιουργία υπό ομάδας.Στήλη άλατος έμειναν οι κόκκινοι (πρώην μπλε) παίκτες μόλις άκουσαν ποιον υπέδειξε ο Νίκος Μπάρτζης ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ