2021-02-06 14:42:09
Φωτογραφία για Τι είπε για Μετρό και σιδηρόδρομο ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, στην εκδήλωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Το σχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το μετρό, το fly over και τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης, ανέλυσε σήμερα στη διαδικτυακή εκδήλωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης για την ανάπτυξη της περιοχής, ο γενικός γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης.

Για Μετρό

Αναφερόμενος στο μετρό Θεσσαλονίκης, ο γενικός γραμματέας Υποδομών, τόνισε: «Προτείναμε και προχωρήσαμε την τεχνική λύση που εξασφαλίζει και μετρό και αρχαία για την πόλη και οι Θεσσαλονικείς, το 2023 θα έχουν μετρό στην πόλη τους. Τέρμα οι κοροϊδίες, οι μουσαμάδες και οι γελοιότητες. Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να καθυστερήσουν το έργο, δεν θα τα καταφέρουν, δεν θα τους περάσει».

Για Σιδηρόδρομο

Σε ό,τι αφορά στα σιδηροδρομικά έργα, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου είπε: «Σχεδιάζουμε ακόμα και μεγάλα σιδηροδρομικά έργα αφού εντός του έτους θα ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης του Θεσσαλονίκη-Τοξότες, ενός έργου αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ με τεράστια αξία για την περιοχή αλλά και το μικρότερο έργο της σύνδεσης του 6ου προβλήτα με το σιδηρόδρομο».

Πηγή:voria.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ