2021-02-06 23:14:04
Φωτογραφία για Τραγικός θάνατος 25χρονης
Η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι κανένας άλλος δεν ήταν στο σπίτι την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό - Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και κατέληξε από ακιμορραγία

Μια 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο της οικογένειάς της, ενώ ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, σύμφωνα με τις αναφορές γειτόνων, στην περιοχή Κιτς Γκριν του Μπέρμιγχαμ.

Η αστυνομία και οι νοσοκομειακοί κλήθηκαν για να επέμβουν το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο όταν βρήκαν την 25χρονη, είχε ήδη υποκύψει στους σοβαρούς τραυματισμούς που της προκάλεσε ο σκύλος ράτσας Staffordshire Bull Terrier.

Η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο, είπε ότι κανένας άλλος δεν ήταν στο σπίτι την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο σκύλος δάγκωσε άγρια το χέρι της γυναίκας, την ώρα που εκείνη ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, με συνέπεια εκείνη να καταλήξει λίγο αργότερα από ακατάσχετη αιμορραγία.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε συγκεκριμένα πως: «Μας κάλεσε ένας συγγενής λίγο μετά τις 2 μ.μ. την Παρασκευή. Δυστυχώς, μια γυναίκα, ηλικίας 25 ετών, βρέθηκε νεκρή στη σκηνή μετά από σοβαρούς τραυματισμούς που πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από το σκυλί της οικογένειας. Κανείς άλλος δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την ώρα, και η οικογένεια της γυναίκας παρέδωσε το σκυλί στην αστυνομία». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ