2021-02-06 23:16:11
Φωτογραφία για Απάτη με το όνομα αιρετού και ένα μηδενικό παραπάνω!
Με αυτόν τον τρόπο άρπαξε περισσότερα από 5.000 ευρώ - Οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη Χρησιμοποιώντας το όνομα ενός αιρετού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επικοινώνησε τηλεφωνικά ένας άγνωστος με τον ιδιοκτήτη μιας επιχείρησης στον Έβρο, την περασμένη Πέμπτη και συμφώνησε μαζί του για την αγορά προϊόντων αξίας 600 ευρώ. Όμως, δεν ήταν παρά ένας κοινός απατεώνας.

Ο δράστης επικοινώνησε ξανά με τον επιχειρηματία και ισχυρίστηκε ότι κατά λάθος πληκτρολόγησε ένα μηδενικό περισσότερο, όταν μετέφερε ηλεκτρονικά τα χρήματα από τον λογαριασμό του, με αποτέλεσμα να καταθέσει στον λογαριασμό του θύματος 6.000 ευρώ! Μάλιστα, του έστειλε παραστατικό μεταφοράς χρημάτων και του ζήτησε να του επιστρέψει την υποτιθέμενη διαφορά.

Ο επιχειρηματίας δεν μπορούσε να δει την κατάθεση, αφού είχε γίνει από τράπεζα διαφορετική από την δική του, πίστεψε όμως ότι πράγματι είχε να κάνει με αιρετό και κατέθεσε το ποσό των 5.380 ευρώ στον λογαριασμό που του έδωσε!

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, την κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ταυτοποίησαν άμεσα τον δράστη, έναν Έλληνα που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, αλλά δεν εντοπίστηκε στα όρια του αυτοφώρου για να συλληφθεί. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τραγικός θάνατος 25χρονης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τραγικός θάνατος 25χρονης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ