2021-02-08 10:01:44
Φωτογραφία για Σκανδιναβικό και Μποέμ ύφος σε διαμέρισμα 40τμ
HOME TOUR σε νεανικό διαμέρισμα 40τμ

διαμορφωμένο σε  Σκανδιναβικό και Boho ύφος 

Νεανικό διαμέρισμα διαμορφωμένο πολύ καλαίσθητα και χωρίς διακοσμητικά ...πρέπει, αφού στον μεγαλύτερο από τους δύο χώρους του φιλοξενούνται τόσο το καθιστικό όσο και ο χώρος ύπνου, χωρίς κανένα διαχωριστικό στοιχείο μεταξύ τους.  

Η ιδιαίτερη εσωτερική διαρρύθμιση είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό που ...εκπλήσσει στην διαμόρφωση του μικρού αυτού διαμερίσματος. Συνήθως σε σπίτια λίγων τμ, με δύο ξεχωριστούς χώρους, ο ένας χρησιμοποιείται σαν υπνοδωμάτιο και στον άλλο τοποθετούνται καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει επιλεγεί μια διαφορετική διαμόρφωση, αφού στον πιο μικρό χώρο έχει δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη και άνετη κουζίνα - τραπεζαρία και το μεγαλύτερο κεντρικό δωμάτιο φιλοξενεί καθιστικό και χώρο ύπνου. 

Η διαμόρφωση του καθιστικού με λιγοστά αλλά κομψά και βολικά έπιπλα, οι υφές των ποιοτικών υφασμάτινων στοιχείων, η χρήση ταπετσαρίας αντί για πλακάκι σε ένα μεγάλο μέρος της κουζίνας, το ομοιόμορφο σε όλο το σπίτι εντυπωσιακό ξύλινο δάπεδο, η πλήρως λειτουργική αξιοποίηση του χώρου εισόδου, τα αρκετά αναλογικά με το μέγεθος του σπιτιού φυτά εσωτερικού χώρου, η ...Μποέμ διαμόρφωση του μπάνιου και κάποια vintage πολύ καλαίσθητα διακοσμητικά αντικείμενα απόλυτα ταιριαστά με την αρχιτεκτονική και την γενική ατμόσφαιρα του παλιού και ανακαινισμένου διαμερίσματος, είναι τα στοιχεία που συνολικά διαμορφώνουν έναν ιδιαίτερα "ζεστό" χώρο με πολύ προσωπικό χαρακτήρα. 

Συμπτωματικό βεβαίως αλλά αξιοπρόσεκτο στοιχείο ότι το γενικό ύφος και οι χρωματικοί συνδυασμοί του διαμερίσματος είναι απολύτως ταιριαστά με την πρόσοψη της παλιάς πολυκατοικίας :)



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ