2021-02-12 13:53:53
Φωτογραφία για Ρουμανία: Μια νεαρή γυναίκα πήδηξε στις γραμμές του μετρό στο σταθμό Dristor. Σώθηκε εγκαίρως από περαστικούς! Βίντεο!
Μια νεαρή γυναίκα στις γραμμές του μετρό σώθηκε την τελευταία στιγμή, πριν φτάσει το τρένο, στο σταθμό Dristor στο Βουκουρέστι.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα τραβιέται από δύο άτομα πίσω στην πλατφόρμα, λίγα λεπτά πριν φτάσει το τρένο στο σταθμό.

Η Metrorex ενημέρωσε μέσω ενός ανακοινωθέν ότι το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, περίπου στις 15:35, στο σταθμό του μετρό Dristor 1, γραμμή 2.

"Σύμφωνα με τις διαδικασίες που ισχύουν σε τέτοιες καταστάσεις, ζητήθηκε η παρέμβαση των πληρωμάτων SMURD και της αστυνομίας του μετρό. Αυτό το ατυχές γεγονός διερευνάται από την Αστυνομία. Προσδιορίζουμε ότι η κίνηση των τρένων δεν επηρεάστηκε ", δήλωσε μέσω ενός ανακοινωθέντος Gabriel Mocanu, γενικού διευθυντή της Metrorex.

«Επαναλαμβάνουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι πολύ σημαντικό όλοι οι κανόνες ταξιδιού να ακολουθούνται από τους χρήστες της υπηρεσίας υπόγειων μέσων μαζικής μεταφοράς, ειδικά ο κανόνας που καθορίζει: της πλατφόρμας ", αναφέρεται επίσης στο ανακοινωθέν.

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/video-o-tanara-a-fost-salvata-in-ultimul-moment-de-pe-sinele-de-metrou-in-statia-dristor.html

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ