2021-02-22 08:43:00
Φωτογραφία για H LG ξεκινάει τη διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων για το 2021

 



Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την παγκόσμια διάθεση της νέας σειράς τηλεοράσεων OLED, QNED Mini LED και NanoCell για το 2021 με προϊόντα που δίνουν στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές από ποτέ. Με στόχο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, η ολοκληρωμένη σειρά αναπτύσσει ένα ευρύτερο φάσμα μεγεθών οθόνης – από compact μοντέλα 43 ιντσών έως 83 αλλά και 88 ίντσες, ώστε να υπάρχει το ιδανικό μέγεθος τηλεόρασης LG για όλους τους χώρους και όλες τις ανάγκες των χρηστών.

Οι τηλεοράσεις OLED για το 2021 (σειρές Z1, G1, C1, B1, A1) διαθέτουν αυτοφωτιζόμενα πάνελ που παράγουν εξαιρετικά ευκρινή και ρεαλιστική εικόνα με ομαλή κίνηση, καθώς και εντυπωσιακά λεπτό σχεδιασμό που συμπληρώνει άρτια οποιαδήποτε διακόσμηση

. Όλα τα μοντέλα της σειράς G1 διαθέτουν τη νέα τεχνολογία OLED evo, το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των τηλεοράσεων OLED, που προσφέρει υψηλότερη φωτεινότητα και δυναμικές εικόνες με εκπληκτική σαφήνεια, λεπτομέρεια και ρεαλισμό. Η σειρά C1, η πιο δημοφιλής γκάμα τηλεοράσεων OLED της LG, προσφέρει τις περισσότερες επιλογές μεγεθών οθόνης για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών και χώρων, ξεκινώντας από τις 48 και φτάνοντας στις 83 ίντσες. Επιπλέον, οι καταναλωτές που αναζητούν μια πιο ανταγωνιστική τιμή για να γνωρίσουν τον κόσμο των OLED, θα βρουν στις σειρές LG B1 και A1 ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Μια συναρπαστική προσθήκη για το 2021 είναι οι τηλεοράσεις QNED Mini LED που μεταφέρουν την ποιότητα εικόνας LCD στο επόμενο επίπεδο. Η νέα σειρά, διαθέτει μοντέλα 8K (QNED99, QNED95), 4K (QNED90, QNED85) και χαρακτηριστικά 4K, τα οποία χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Quantum Dot NanoCell της LG και οπίσθιο φωτισμό Mini LED, επιτυγχάνουν βαθύτερο μαύρο, πιο ζωντανά, ακριβή χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση σε σχέση με τις συμβατικές LCD τηλεοράσεις.

Η LG QNED Mini LED TV θέτει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία LCD τηλεοράσεων, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας HDR και μια ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία θέασης. Συνδυάζοντας τη δύναμη της νέας τεχνολογίας NanoCell Plus και το quantum dot, τα νέα μοντέλα παράγουν βελτιωμένα κόκκινα και πράσινα χρώματα καθώς το μπλε μήκος κύματος εκπέμπεται από το LED.

Η σειρά NanoCell για το 2021, προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος επιλογών για τους καταναλωτές, με πλήθος μοντέλων 8K (NANO99, NANO 95) και 4K (NANO90, NANO85, NANO80, NANO77, NANO75). Όλα τα μοντέλα διαθέτουν τεχνολογία οθόνης LG NanoCell, που χρησιμοποιεί νανοσωματίδια για να φιλτράρει την καθαρότητα του χρώματος, αποδίδοντας ζωντανές εικόνες που ενισχύουν την εμπειρία θέασης ταινιών, αθλητικών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, όλες οι premium τηλεοράσεις της LG για το 2021 παρέχουν μια συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας. Τα νέα μοντέλα, ξεχωρίζουν για τη συμβατότητά τους με τα πιο πρόσφατα πρότυπα και τις πιο σύγχρονες μορφές περιεχομένου, καθώς και για τις ολοκαίνουργιες λειτουργίες τους. Με υποστήριξη Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10 PRO και Filmmaker Mode, οι φετινές τηλεοράσεις δίνουν ζωή στις ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές και τα ντοκιμαντέρ με εικόνα και ήχο ανώτερης ποιότητας.

Επιπλέον, η διεθνής εταιρεία δοκιμών προϊόντων Intertek έχει πιστοποιήσει τις τηλεοράσεις OLED για 100% πιστότητα χρώματος, η οποία οδηγεί τους χρήστες σε ένα νέο επίπεδο θέασης. Με σκοπό να παρέχουν απόλυτη άνεση στους θεατές, οι τηλεοράσεις OLED διαθέτουν πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού από την TÜV Rheinland και πιστοποίηση για μηδενικό τρεμόπαιγμα από τα Underwriters Laboratories.

Με σκοπό την βελτίωση της premium εμπειρίας gaming που ήδη προσφέρουν οι LG τηλεοράσεις, η εταιρεία παρουσιάζει το νέο Game Optimizer που εφαρμόζει αυτόματα τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας ανάλογα με τον τύπο παιχνιδιού: παιχνίδι πρώτου προσώπου, παιχνίδι ρόλων ή στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, οι λάτρεις των σπορ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τα αγαπημένα τους πρωταθλήματα χάρη στο Sports Alert, ενώ το OLED Motion Pro θα εμφανίζει κάθε συναρπαστική στιγμή με απίστευτη σαφήνεια. Με το Bluetooth Surround Ready, οι τηλεοράσεις LG μπορούν να συνδεθούν ασύρματα σε πολλαπλά ηχεία Bluetooth δημιουργώντας ισχυρή ένταση και αναπαράγοντας πιστά κάθε ήχο του γηπέδου.

Όλα τα μοντέλα LG τηλεοράσεων για το 2021, υποστηρίζουν την προηγμένη λειτουργία HDMI 2.1 και βελτιωμένο κανάλι επιστροφής ήχου (eARC), το οποίο απλοποιεί τη διαδικασία σύνδεσης της τηλεόρασης με ένα ηχοσύστημα, ενώ αναβαθμίζει τον ήχο. Υποστηρίζονται, επίσης, με αυτόματη λειτουργία χαμηλού λανθάνοντος χρόνου (ALLM), η οποία προσφέρει απρόσκοπτο gaming χωρίς σχεδόν καθόλου καθυστερήσεις. Επιπλέον, κάποια επιλεγμένα μοντέλα υποστηρίζουν μια ποικιλία άλλων χαρακτηριστικών HDMI 2.1.

Η πλειονότητα των νέων τηλεοράσεων, διαθέτει έξυπνο επεξεργαστή α (Alpha) 9 Gen4 AI. Ενσωματώνοντας το βελτιωμένο deep learning, ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής ενισχύει την ευκρίνεια και τη λεπτομέρεια, ανεξάρτητα από την ποιότητα του περιεχομένου. Ο επεξεργαστής α9 4ης γενιάς, βελτιστοποιεί περαιτέρω την απόδοση της εικόνας, πραγματοποιώντας ακριβείς ρυθμίσεις σύμφωνα με την ποσότητα φωτός σε κάθε σκηνή, το είδος της αναπαραγωγής περιεχομένου και τις συνθήκες περιβάλλοντος προβολής.

Η ποιότητα εικόνας βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με το LG AI Picture Pro που αναγνωρίζει τα αντικείμενα στην οθόνη και τα επεξεργάζεται ανεξάρτητα για να φέρει τρισδιάστατο βάθος σε κάθε σκηνή. Επιπλέον, το AI Sound Pro αναμειγνύει ήχο δύο καναλιών με εικονικό περιβάλλον surround 5.1.2, ενώ η Αυτόματη ένταση ήχου εξασφαλίζει σταθερή ένταση κατά την εναλλαγή μεταξύ καναλιών ή streaming εφαρμογών.

Η εμπειρία των χρηστών γίνεται πιο εύκολη από ποτέ χάρη στο webOS 6.0, την τελευταία έκδοση της έξυπνης πλατφόρμας για LG Smart TVs. Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης του webOS παρέχει ταχύτερη πρόσβαση σε εφαρμογές καθώς και ευκολότερη πρόσβαση περιεχομένου με λεπτομερείς εξατομικευμένες προτάσεις. Το επανασχεδιασμένο Magic Remote διαθέτει ειδικά πλήκτρα πρόσβασης για δημοφιλείς υπηρεσίες παροχής περιεχομένου, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβούν στις αγαπημένες τους πλατφόρμες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Επιλεγμένα μοντέλα, θα βρίσκονται διαθέσιμα μέσω του δικτύου συνεργατών της εταιρείας το πρώτο τρίμηνο, ενώ μέσα στον χρόνο θα ανακοινωθούν αντίστοιχα οι διαθεσιμότητες και των υπόλοιπων μοντέλων.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ