2021-03-11 19:57:55
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 41 - 44: Αναταραχές και ανατροπές στον Άγιο ΔομίνικοΔεν έχουν τέλος οι αναταραχές στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα και στις δύο ομάδες καθώς μέρα με την μέρα η πείνα γίνετε εντονότερη και η θέληση για νίκη στα αγωνίσματα μεγαλύτερη.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους μπλε να κερδίζουν το έπαθλο φαγητό ενώ στην συνέχεια είδαμε τους κόκκινους να κερδίζουν στο κουίζ. 

Για μια ακόμη φορά είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης τους μπλε να κερδίζουν τον αγώνα με έπαθλο επικοινωνία

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας κέρδισε η κόκκινη ομάδα με την μπλε να ξέρει ήδη τι θα ψηφίσει καθώς έχουν διασπαστεί σε δύο υποομάδες. 

Το ατομικό αγώνισμα ασυλίας κέρδισε η Άννα-Μαρία, στο συμβούλιο που ακολούθησε η μπλε ομάδα ψήφησε πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη.

Τον δεύτερο αγώνα κέρδισε η μπλε ομάδα στέλνοντας την κόκκινη στο συμβούλιο, στην συνέχεια τον ατομικό αγώνα ασυλίας κέρδισε ο Γιώργος Κόρο.

Στο συμβούλιο που ακολούθησε η κόκκινη ομάδα ψήφησε την Μαριάνθη ως δεύτερη υποψήφια, η Αννα Μαρία υπέδειξε τον Γιώργο Ταβλαδάκη ως τρίτο υποψήφιο και ο Γιώργος Κόρο υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο ως τέταρτο υποψήφιο. 

Στο συμβούλιο της Τετάρτης μάθαμε ότι από το παιχνίδι αποχωρεί ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Highlights 

Σε δύο στρατόπεδα είναι πλέων χωρισμένοι οι μπλε με τις εντάσεις να μην τελειώνουν ποτέ.Τσίμπημα δέχτηκε ο Κώστας από την κόκκινη ομάδα από σαλάχι που ψάρεψε με αποτέλεσμα να έχει αφόρητους πόνους.Επαθλάρα κέρδισαν οι μπλε στο επεισόδιο της Κυριακής αφού μεταφέρθηκαν σε σκάφος για χορό και φαγητό.Στο στόχαστρο της κόκκινης ομάδας βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος μετά την υπόδειξη του ως υποψήφιος προς αποχώρηση με τον ίδιο να απομονώνεται από την ομάδα.Νεύρα και ένταση στο τέλος του δεύτερου αγώνα ασυλίας καθώς το πέναλτι του Πάνου Καλλίδη πιθανόν έφερε την ήττα στους κόκκινους.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ