2021-03-12 11:38:56
Φωτογραφία για Πάτρα : Ετοιμάζουν αποκριάτικη «απόβαση» με κόλπα και sms από γιατρούς. Αναρτήσεις για κεκλεισμένων των θυρών αποκριάτικα πάρτι
Η διαχείριση των ατόμων τα οποία παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν, θα επιχειρήσουν με διάφορα τεχνάσματα και μέσα να βρεθούν το τριήμερο της τελευταίας αποκριάς στην Πάτρα, αποτελεί ένα από τα επιπλέον ζητούμενα του ελεγκτικού μηχανισμού.

Ήδη, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στον max fm, έχουν καταγραφεί περιπτώσεις ατόμων τα οποία τηλεφωνούν σε γιατρούς της Πάτρας και τους ζητούν έναντι αμοιβής να τους στείλουν sms με το οποίο θα διασφαλίζεται η μετακίνησή τους στην πόλη για ιατρικούς λόγους.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου τόνισε πως από τον ιατρικό κόσμο έχει ληφθεί απόφαση να μην δοθεί κανένα «διαβατήριο» μετακίνησης σε άτομα που δεν γνωρίζουν ή σε άτομα που δεν χρίζουν πραγματικά κάποιας ιατρικής εξέτασης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το patrastimes, έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στο διαδίκτυο, όπου όπως προκύπτει από αναρτήσεις θεωρείται σίγουρο πως ήδη σε επίπεδο Πάτρας έχουν κλειστεί ραντεβού για κεκλεισμένων των θυρών αποκριάτικα πάρτι τόσο την παραμονή όσο και την Κυριακή.
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ