2021-03-12 22:57:22
Φωτογραφία για 15 Πολύ όμορφες ...λευκές τραπεζαρίες
Το λευκό είναι, γενικά, το πιο εύκολο σε συνδυασμούς και το πιο "αριστοκρατικό" χρώμα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και το ίδιο πετυχημένα μπορεί να λειτουργήσει και στον χώρο της τραπεζαρίας, ανεξάρτητα από το γενικό της στυλ



Λευκές καρέκλες, μονόχρωμα λευκά ή λευκά και σε απόχρωση φυσικού ξύλου τραπέζια, άσπρα ή έντονης απόχρωσης υφασμάτινα στοιχεία και φωτιστικά.

Το λευκό είναι, γενικά, το πιο εύκολο σε συνδυασμούς και το πιο "αριστοκρατικό" χρώμα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και το ίδιο πετυχημένα μπορεί να λειτουργήσει και στον χώρο της τραπεζαρίας, ανεξάρτητα από το γενικό της στυλ, αφού το ίδιο καλαίσθητο θα προκύψει το αποτέλεσμα είτε πχ χρησιμοποιήσετε κλασσικά, αντικέ, παλαιωμένης όψης ή εντελώς μοντέρνα έπιπλα. 



Οι κλασσικές  τραπεζαρίες της ...γιαγιάς ή τη μαμάς :) σε σκούρο ξύλο μπορούν να αποκτήσουν πραγματικά νέα ...ζωή και εμφάνιση αν βαφτούν - παλαιωθούν με χρώματα κιμωλίας. 



Το αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το σχήμα - σχέδιο τόσο του τραπεζιού όσο και των καθίσματων είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό ενώ αν το προτιμάτε η κεντρική επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να παραμείνει σε πιο σκούρα απόχρωση, μια επιλογή ιδιαίτερα ταιριαστή αν στον χώρο υπάρχει ενικά έντονη παρουσία σκουρόχρωμου ξύλου πχ πατώματα ή άλλα ξύλινα έπιπλα. 



Τραπεζαρίες αυτού του στυλ μπορούν να δημιουργηθούν και μόνο με μερικές κλασσικές καρέκλες βαμμένες σε λευκό χρώμα και τραπέζι κάθε τύπου, αν το καλύψετε με ένα λευκό τραπεζομάντηλο.



Ένα τραπέζι αυτού του στυλ όμως μπορεί θαυμάσια να συνδυαστεί με πολύ πιο μοντέρνα λευκά καθίσματα, δημιουργώντας ένα σύνολο σε πιο "ελαφρύ" ρουστίκ ύφος.

Σε συνδυασμούς αυτής της μορφής επιλέξτε καρέκλες της ίδιας γεωμετρικής φόρμας με αυτή του τραπεζιού πχ τετράγωνες για παραλληλόγραμμα τραπέζια και αντίστοιχα με καμπύλα στοιχεία για τραπέζια ροτόντες.  



Καρεκλοπολυθρόνες με λευκά καλύμματα. 

Εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία με βασικό χρώμα το λευκό, ανεξάρτητα από το στυλ και απόχρωση του τραπεζιού. 



Ένα εντελώςαπλό λευκό τραπεζομάντηλο που θα καλύπτει ολόκληρο το τραπέζι είναι ο πιο απλός τρόπος για να διαμορφωθεί με τραπεζαρία με κεντρικό χρώμα το λευκό, με όποιου είδους καθίσματα και αν συνδυαστεί.  



Σε τραπεζαρίες αυτού του στυλ που το τραπεζομάντηλο είναι το βασικό λευκό στοιχείο τους, ταιριάζουν εξαιρετικά τα ψάθινα καθίσματα κάθε τύπου, με ή χωρίς μαξιλάρι.



Γενικά, όταν το τραπέζι καλύπτεται στο σύνολό του με αποτέλεσμα να είναι καρέκλες αυτές που κυρίως χαρακτηρίζουν τον χώρο, επιλέξτε καθίσματα σε υλικό-χρώμα ταιριαστά με όλα τα κοντινά της τραπεζαρίας στοιχεία - έπιπλα. 



Οι ξύλινες καρέκλες τύπου bistro είναι από τις πιο κομψές επιλογές για τραπεζαρίες σε ρουστίκ ή vintage στυλ, αλλά βεβαίως δεν ανήκουν στις πιο οικονομικές της αγοράς. 

Αν όμως τις πετύχετε σε κάποια προσφορά και κυρίως σε καταστήματα με παλιά - μεταχειρισμένα έπιπλα μπορούν να γίνουν οι ...πρωταγωνίστριες στον χώρο της τραπεζαρίας σας αν τις βάψετε ή εφαρμόσετε μια απλή τεχνική παλαίωσης σε λευκό - μπεζ αποχρώσεις. 



Ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και να δημιουργήσετε αντιθέσεις στον χώρο μιας εξ΄ολοκλήρου λευκής τραπεζαρίας είναι τα τραπεζομάντηλα, μαξιλάρια καθίσματος και γενικά υφασμάτινα στοιχεία σε όποιες αποχρώσεις ταιριάζουν με το σύνολο του χώρου. 

Οι μοντέρνες καρέκλες πολυπροπυλενίου είναι μια επίσης κομψή και ταυτόχρονα οικονομική επιλογή για να συνθέσετε μια τραπεζαρία σε λευκό χρώμα. 

Καρέκλες αυτού του τύπου θα βρείτε στην αγορά σε διάφορα σχέδια σε ό,τι αφορά το σχήμα του καθίσματος, το υλικό-σχήμα των ποδιών κλπ και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ