2021-03-25 19:01:03
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισίδα 49 - 52: Ανατροπές και εντάσεις δίχως τέλος - Έρχεται η ένωση

Ο Κακός χαμός επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στις δύο ομάδες σχεδόν σφάζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους μπλε να κερδίζουν και τον αγώνα με έπαθλο φαγητού αλλά και το κουίζ που ακολούθησε.

Αυτή την εβδομάδα στο επεισόδιο της πέμπτης στον αγώνα δεν είχαμε έπαθλο επικοινωνίας καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, την ερχόμενη εβδομάδα είναι η το πάρτι της ένωσης. Την νίκη και αυτ'η την φορά πήραν οι μπλε.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Πρώτη ασυλία έχασαν οι μπλε, την ατομική ασυλία κέρδισε ο Νίκος Μπάρτζης, τέλος στο συμβούλιο ψήφησαν την Άννα Μαρία ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Και τον δεύτερο αγώνα έχασαν οι μπλε που ψήφησαν στο συμβούλιο τον Τζέιμς ως δεύτερο υποψήφιο ενώ στην συνέχεια ο Νίκος έδωσε την Χριστίνα ως τρίτη υποψήφια.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι αποχωρεί η Άννα Μαρία.

Highligths

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά και οι πρώτες αντιδράσεις της κόκκινης ομάδας που δεν το δέχτηκαν.Ο Τραυματισμός του Σάκη από την μπλε ομάδα στο πέλμα με αποτέλεσμα να κάνει ράμματα και να απέχει από τους επόμενους αγώνες έφερε δυσκολίες στην μπλε ομάδα που έχασε πολύ εύκολα τις ασυλίεςΗ προσπάθεια του Ντάφυ να μαγειρέψει και οι αντιδράσεις της ομάδαςΗ απόφαση πέντε ατόμων από την μπλε να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα της πέμπτης και η απρόσμενη νίκη των τριών έφερε πάλι αντιδράσεις στους μπλε.Ο Ντάφυ επιστρέφει από τον γιατρό δεμένος με επίδεσμους και φέρνει χιούμορ στην ομάδα.Οι αντιδράσεις των δύο ομάδων στην επιλογή της Χριστίνας ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Από την μεριά μπλε το βρήκαν ανήθικο ενώ από την μεριά των κόκκινων, μισοί το βρήκαν σωστό και μισοί λάθος.

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ