2021-03-28 09:24:24
Φωτογραφία για Συλλυπητήρια του Πατριάρχη Μόσχας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Αίγυπτο.
Τα συλλυπητήρια του προς τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχία Σοχάγκ την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχου Μόσχας αναφέρει:

Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε!

Με θλίψη πληροφορήθηκα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχία Σοχάγκ κοντά στην πόλη Τάχτα, το οποίο στοίχισε τις ζωές πολλών ανθρώπων. Δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της τραγωδίας.

Συμπάσχοντας ειλικρινώς με εσάς και ολόκληρο τον Αιγυπτιακό λαό, παρακαλώ να διαβιβάσετε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων, ενώ στους τραυματίες τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση, καθώς και την υποστήριξη και παρηγορία μου σε όσους επλήγησαν από αυτήν την καταστροφή .


Με εκτίμηση,

ο Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος

Το δυστύχημα

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 185 τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση δύο επιβατικών τρένων στην επαρχία Σοχάγκ στη νότια Αίγυπτο, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοινώθηκε, σήμερα 27/3, από τον Υπουργό Υγείας της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η αρχή των σιδηροδρόμων, τα τρένα συγκρούστηκαν όταν ενεργοποιήθηκε από «αγνώστους» το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, κοντά στην Σοχάγκ με αποτέλεσμα να σταματήσει το προπορευόμενο τρένο και το άλλο να πέσει πάνω του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανατράπηκαν πολλά βαγόνια.

orthodoxianewsagency.gr

sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ