2021-03-30 07:43:17
Φωτογραφία για Ένα απόλυτα μοντέρνο και νεανικό studio σοφίτα
Τα αντικείμενα μοντέρνου design, τα έργα τέχνης ανάλογης αισθητικής όπως και η χρήση σύγχρονων υλικών αποτελούν τους ...ασφαλέστερους τρόπους πετυχημένης διακόσμησης εσωτερικών χώρων σε μοντέρνο ύφος... 

Μια σοφίτα μέσα στην ...σοφίτα, αφού χωρισμένο σε δύο επίπεδα διαμέρισμα διαθέτει στο σύνολό του επικλινή και διαφορετικού ύψους σημεία. 

Τα αντικείμενα μοντέρνου design, τα έργα τέχνης ανάλογης αισθητικής όπως και η χρήση μη παραδοσιακών υλικών αποτελούν τους ...ασφαλέστερους τρόπους πετυχημένης διακόσμησης εσωτερικών χώρων σε μοντέρνο ύφος και είναι αυτά ακριβώς τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την διαμόρφωση του συγκεκριμένου σπιτιού. 

Τα αντικείμενα, έργα τέχνης και διακοσμητικά τοίχου πολύ ιδιαίτερου design, το καπιτονέ καθιστικό σε στυλ πουφ-στρώματος με επίστρωση βινυλίου αντί για ύφασμα, οι ροζ καρέκλες πολυπροπυλενίου στο πολύ ιδιαίτερα διαμορφωμένο ...σεπαρέ χωρισμένο με κουρτίνα που φιλοξενεί την τραπεζαρία όπως και το γυαλί από το οποίο είναι κατασκευασμένο το στηθαίο της σκάλας και το προστατευτικό στο δεύτερο επιπέδο του σπιτιού όπου βρίσκεται το υπνοδωμάτιο, είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά στοιχεία της διαμόρφωσης - διακόσμησης του χώρου. 

Χρωματικά οι επιλογές λευκού - ανοιχτού γκρι με ροζ λεπτομέρειες μεγαλώνουν οπτικά το χαμηλό ύψος της οροφής και σε συνδυασμό με τις γυάλινες επιφάνειες και τα μεγάλα παράθυρα βοηθούν ο ενιαίος χώρος του ισογείου να δείχνει φωτεινότερος και πιο ευρύχωρος.  





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ