2021-04-01 09:41:54
Φωτογραφία για Αλλαγή δεδομένων! Το πρώτο ραντεβού της Ελεονώρας με το ΣΚΑΙ έγινε!



Και μπορεί να γράφεται ότι η Ελεονώρα Μελέτη βολιδοσκοπείται από το OPEN για τη μεσημεριανή ζώνη, όμως το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαίδου στο iwoman.gr αλλάζει τα δεδομένα...

 ΣΚΑΙ καλεί Ελεονώρα stop! H’ μάλλον για ν΄ακριβολογώ ο ΣΚΑΙ καλεί και πάλι την Ελεονώρα, μιας και όπως ίσως θυμάστε, η γνωστή παρουσιάστρια είχε ξανά βρεθεί στο πρόσφατο, τηλεοπτικό παρελθόν στο κανάλι του Φαλήρου, όπου και παρουσίαζε το “Survivor Panorama”. Και μάλιστα; Αυτή η τηλεοπτική συνεργασία δεν είχε… happy-end, μιας κι έληξε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με την Ελεονώρα να δικαιώνεται. Όχι, αλλά να τα λέμε κι αυτά!

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες, όντως η Ελεονώρα είναι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει το ΣΚΑΙ για του χρόνου. Και μάλιστα; Είναι ένα πρόσωπο που τους ενδιαφέρει πολύ! Και θα μου πείτε και γιατί να μην τους ενδιαφέρει, από τη στιγμή που η εν΄λόγω παρουσιάστρια, βρίσκεται τηλεοπτικά στη καλύτερή της φάση;

Είναι μία παρουσιάστρια στην οποία μπορείς να επενδύσεις πολλά και να περιμένεις από εκείνη, ακόμα περισσότερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την πιστέψεις και να την στηρίξεις. Η Ελεονώρα έχει αποκτήσει ξεκάθαρα, μία απίστευτη τηλεοπτική δυναμική και φυσικά δεν αναφέρομαι στις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά στη τηλεοπτική της εξέλιξη και στη πολύτιμη, τηλεοπτική της ωριμότητα.

‘Αλλωστε, αν το καλοσκεφτείς, όλα αυτά για τα οποία σας μιλάω τόση ώρα, μοιάζουν μάλλον με απλές λεπτομέρειες για τους ΣΚΑΙκούς, γιατί μην ξεχνάτε πως μιλάμε για το κανάλι που “βάπτισε” εν μία νυχτί παρουσιαστή το Χάρη Βαρθακούρη κι ακόμα χειρότερα; Προσπαθεί να κάνει παρουσιάστρια με το… ζόρι, την σύζυγό του Αντελίνα Βαρθακούρη. Αλλά αυτή είναι μία άλλη, τηλεοπτική ιστορία. Τουτέστιν; Εννοείται πως η Ελεονώρα ενδιαφέρει τα μάλλα το ΣΚΑΙ, μιας κι απ ΄ότι φαίνεται έχουν αντιληφθεί τις όποιες τηλεοπτικές αστοχίες τους.

Επιστρέφω ,λοιπόν, στην Ελεονώρα Μελέτη και στη… βόμβα που έχω και σας την “σκάω” ευθύς αμέσως! Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, η πρόταση αυτή για τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν έμεινε μόνο στα λόγια, αλλά οι ιθύνοντες του καναλιού, προχώρησαν και σε επικοινωνία μαζί της. Με άλλα λόγια δεν έχουμε να κάνουμε με μία απλή σκέψη συνεργασίας, αλλά με μία σκέψη η οποία έγινε ,ήδη, πράξη.

Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω ,- και σύμφωνα πάντα και με καλά πληροφορημένες πηγές -, το ραντεβού του ΣΚΑΙ με την Ελεονώρα είναι γεγονός. Η παρουσιάστρια και οι ιθύνοντες του καναλιού πριν από λίγες ημέρες, πραγματοποίησαν το πρώτο τους ραντεβού. Ένα ραντεβού το οποίο έγινε σε πολύ καλό κλίμα και στο οποίο αν μπορούσαμε να βάλουμε ένα τίτλο, αυτός θα ήταν… “Συνεχίζεται”!

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ κάλεσαν την Ελεονώρα και της πρότειναν ν ΄αναλάβει για του χρόνου την παρουσίαση του “Big Brother”, μιας και αυτή ήταν μία επιθυμία που είχαν και για το πρώτο κύκλο του ριάλιτι, αλλά η γνωστή παρουσιάστρια πέρσι δεν τους είχε πει το πολυπόθητο “ναι”. Ο κυριότερος λόγος ήταν το γεγονός ότι είχε σπεύσει ν΄ ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Alpha, από τον Δεκέμβρη του 2019!

Τώρα πια ,όμως, είναι ελεύθερη κι ωραία, μιας και είναι κοινό, τηλεοπτικό μυστικό, πως και η Ελεονώρα, αλλά και οι του Alpha, δεν θέλουν ν ΄ανανεώσουν τη συνεργασία τους, η οποία ως γνωστόν πέρασε όλη τη τρέχουσα σεζόν από σαράντα κύματα.

Όσο για το ποια ήταν η αντίδραση της Ελεονώρας σε αυτή τη… brand-new πρόταση του ΣΚΑΙ; Οι αποκλειστικές μου πληροφορίες λένε, πως δεν ήταν καθόλου αρνητική. Ισα-ίσα που η όλη κουβέντα τελείωσε με θετικό πρόσημο. Αυτό που τους ζήτησε ,όμως, ήταν να περιμένουν να έρθει ο Ιούνιος, να λήξει το συμβόλαιό της με τον Alpha και τότε να τα συζητήσουν όλα εκτενέστερα.

Επίσης, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να επισημάνουμε, είναι πως από τη πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη, έθεσε τον όρο, πως αν τα βρουν και υπογράψουν, θα ήθελε να βρεθεί και κάτι επιπλέον στο οποίο να μπορεί ν’ αξιοποιηθεί και από το Γενάρη-Φλεβάρη και μετά. Δηλαδή, θα ήθελε την σεζόν 2021-2022 να παραμείνει τηλεοπτικά ενεργή όλο το χρόνο και η τηλεοπτική της παρουσία να μην ολοκληρωθεί, μόλις πέσει η αυλαία του “Big Brother”!

Ιδωμεν!



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ