2021-04-01 21:49:52
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Ποτό take away και φουλ συνωστισμός (βίντεο)
Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, που συνωστίζονται στα πεζοδρόμια με ένα ποτό στο χέρι και περνούν την ώρα τους, αδιαφορώντας για τον κορονοϊό και τις απαγορεύσεις.

Παρά τις εκκλήσεις των ειδικών, παρά τα πρόστιμα, παρά και τα “ντου” των αστυνομικών που προσπαθούν να διαλύσουν τα πλήθη, η εικόνα ήταν η ίδια και σήμερα Πέμπτη!

Δείτε στο βίντεο του newsit.gr τον κόσμο να συνωστίζεται στο δρόμο, με ένα ποτό στο χέρι. Το οποίο, μόνο “take away” δεν είναι. Αφού η έννοια του “take away”, είναι ότι το παίρνεις και φεύγεις.

Σε καφέ – μπαρ στην οδό Αλέξανδρου Σβώλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακόμα και μετά τις 9 το βράδυ που ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, ο κόσμος απολάμβανε ανενόχλητος το ποτάκι του.

3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ για συνωστισμό έξω από το μαγαζί του

Πρόστιμο 3.000 ευρώ βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη καφέ – μπαρ στη περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Πέμπτης.

Έξω από το συγκεκριμένο κατάστημα υπήρξε συνωστισμός και πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν στην ουρά για ένα take away ρόφημα.

Σε έλεγχο της αστυνομίας διαπιστώθηκε η παραπάνω παράβαση στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωση του κορονοϊού και επιβλήθηκε το αντίστοιχο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
πηγή
themaygeias
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ