2021-05-01 21:50:02
Φωτογραφία για Ανάσταση με ρίγη συγκίνησης από ασθενείς στο νοσοκομείο «Σωτηρία»
Όποια λόγια κι αν χρησιμοποιήσει κανείς, είναι λίγα μπροστά σε αυτούς τους ασθενείς του νοσοκομείου Σωτηρία. Βαθιά συγκινημένοι, έζησαν την Ανάσταση, έχοντας στο πλευρό τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Σωτηρία που εδώ και πάνω από ένα χρόνο παλεύουν με τον κορονοϊό. Ακούν πίσω από το τζάμι του θαλάμου το Χριστός Ανέστη και εύχονται να έρθει γρήγορα και η δική τους Ανάσταση.

Στο νοσοκομείο Σωτηρία, στην τρίτη πανεπιστημιακή παθολογική κλινική του ΕΚΠΑ με διευθυντή τον καθηγητή Κώστα Συρίγο, νοσηλευτές και γιατροί, μαζί με τον ιερέα, είχαν την ιδέα να μεταφέρουν το αναστάσιμο μήνυμα στους ασθενείς που δεν μπορούν να βγουν από τα δωμάτιά τους για να τους δώσουν κουράγιο στην κρίσιμη μάχη που δίνουν.

«Πρωτόγνωρο είναι να σας πω, είναι και αυτό μία καινούρια εμπειρία στη ζωή μας. Όλοι εδώ πέρα οι παρευρισκόμενοι που είμαστε τέσσερις πέντε κοπέλες μέσα στον θάλαμο το χαρήκαμε ιδιαιτέρως. Με συγκίνηση βέβαια», αναφέρει ασθενής με κορονοιό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και προσθέτει πως ναι μεν είναι μακριά από την οικογένεια της η οποία της λείπει αλλά προέχει η υγεία και δεν γίνεται διαφορετικά.


Ανάσταση μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές

Οι ασθενείς του νοσοκομείου Σωτηρία, έζησαν την Ανάσταση, έχοντας στο πλευρό τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Σωτηρία. Ένας πρώην ασθενής με κορονοϊό περιέγραψε στον ΣΚΑΙ πως η δική του Ανάσταση ήρθε νωρίτερα φέτος, τη στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο Σωτηρία.

«Είναι μία Ανάσταση, ένα δεύτερο θρησκευτικό Πάσχα. Το προσωπικό μου Πάσχα ήταν βγαίνοντας από το νοσοκομείο Σωτηρία πριν από περίπου ένα μήνα», είπε και σημείωσε πως έζησε και αυτός τον δικό του Γολγοθά.

«Ο γολγοθάς μου διήρκεσε 12 ημέρες όσο και η νοσηλεία. Πριν τη νοσηλεία δεν είχα έντονα συμπτώματα. Δύο μέρες πριν τη νοσηλεία ξεκίνησα ο Γολγοθάς. η προσωπική περιπέτεια που θα μου μείνει αξέχαστη. Ήταν εξαιρετικά δύσκολη φοβήθηκα για τη ζωή μου» ανέφερε ο Δικηγόρος Πέτρος Πανάγος, πρώην ασθενής με κορονοιό.
themaygeias
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ