2021-05-09 16:50:13
Φωτογραφία για Μεσολόγγι: Κλειστά σχολεία έως 12 Μαΐου. Έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού
Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία έως την Τετάρτη, 12 Μαΐου, όλες οι μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ειδικά σχολεία του δήμου Μεσολογγίου, έπειτα από απόφαση του δημάρχου Κώστα Λύρου καθώς τα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή αυξάνονται ραγδαία.

«Ο δήμος και η Επιτροπή Υγείας από την προηγούμενη εβδομάδα και συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα εισηγήθηκαν την αναστολή του ανοίγματος των σχολείων. Μπρος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τη διασπορά που είναι μεγάλη ακόμη και στην εκπαιδευτική κοινότητα, με στάση ευθύνης αποφασίσαμε να μην ανοίξουν τα σχολεία μέχρι την Τετάρτη. Η υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών πρέπει να προασπιστεί. Καλώ όλους τους συνδημότες να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή προσοχή», ανέφερε ο κ. Λύρος.

Έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού

Στο Μεσολόγγι έχει σημάνει συναγερμός, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα οι μολύνσεις πενταπλασιάστηκαν και πλέον είναι 233 τα ενεργά κρούσματα.Κατά τη διάρκεια σύσκεψης, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων και η περαιτέρω ενίσχυση των διαγνωστικών τεστ.
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ